sâmbătă, 17 august 2024

Aceștia mai pot fi pastori și slujitori ai Domnului Isus Hristos?

 



Slujitorii lui Dumnezeu sunt cei mai amabili oameni, se jertfesc. Nu sunt plini de aere și de fițe. Știu să trăiască în cel mai smerit mod. Însă numai acestea sunt caracteristicile oamenilor lui Dumnezeu? Nu!


‭Tit 1:9 VDC‬

"să se țină de Cuvântul adevărat, care este potrivit cu învățătura, pentru ca să fie în stare să sfătuiască în învățătura sănătoasă și să înfrunte pe potrivnici." 


Printre cerințele lui Dumnezeu pentru pastori sunt și cele de mai sus: să se țină de Cuvântul adevărat, să învețe în învățătura sănătoasă și să înfrunte pe potrivnici. 

Toate trei cerințele țintesc spre o Biserică curată, fără amestec cu lumea și duhul lumii. Biserica rămâne sfântă și curată dacă învățătura este numai din Biblie, din toată Biblia! 

Când pastorii nu se mai țin de Cuvântul adevărat, când nu mai învață învățătura sănătoasă și nu mai înfruntă pe potrivnici, mai sunt ei ai Domnului? Mai fac acești oameni lucrarea lui Dumnezeu?

Când nu este după standardul lui Dumnezeu păstorul este după un alt standard. Când nu se ține de Cuvântul lui Dumnezeu se ține de mizeriile lumii și atunci el nu este  capabil și apt ca să predice învățătura sănătoasă și să înfrunte pe potrivnici! Am toată convingerea că orice slujitor care se leapădă de Cuvântul scris al lui Dumnezeu, de învățătura Adevărului, se leapădă de Dătătorul învățăturii. Acești oameni pot avea în fața numelui orice titlu, ei nu mai sunt ai lui Dumnezeu și fac lucrarea Diavolului! 


Să ne dăm toate silințele să nu trecem peste ce este scris în Biblie!


Sursa imagine:

Aici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu