luni, 12 august 2024

 



‭Filipeni 1:27-28 VDC‬

Numai purtați-vă într-un chip vrednic de Evanghelia lui Hristos, pentru ca, fie că voi veni să vă văd, fie că voi rămâne departe de voi, să aud despre voi că rămâneți tari în același duh și că luptați cu un suflet pentru credința Evangheliei,  fără să vă lăsați înspăimântați de potrivnici; lucrul acesta este pentru ei o dovadă de pierzare și de mântuirea voastră, și aceasta de la Dumnezeu. 

O, ce exemplu! Sfântul apostol Pavel dacă ar fi azi prezent în România cu câtă durere ar predică și ar scrie Bisericii de azi ca să nu devieze de la Scriptură, să nu scoată și să nu adauge NIMIC fiindcă oricine iese din granițele Bibliei ajunge ANATEMA!

Mă înfior cu câtă ușurință unii leapădă calea bătătorită a Bibliei că să adopte practici și învățături total contrate Sfintelor Scripturi chiar în România! 

Voia sfântă a lui Dumnezeu este să ne luptăm pentru a păstra credința Evangheliei. Credința ca mijloc de mântuire și ca set de Învățături de la Dumnezeu. 

Potrivnicii, cei care vin să schimbe ordinea stabilită de Dumnezeu, nu conștientizează la ce pericole se expun. Mă cutremur!

Dacă în vechime un proroc mincinos trebuia omorât, oare cât de aspră pedeapsă vor primi cei care calcă în picioare Biblia și vor să amestece Biserica Domnului cu lumea și cu alte credințe demonice? 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu