duminică, 11 august 2024

Hristos Domnul a venit și ca să NIMICEASCĂ!

 





Zilele trecute am văzut din nou lucrările Diavolului. Biserica lui Dumnezeu este luată cu asalt de forțele întunericului care și-au infiltrat agenții între credincioși.

Satana mai are puțin timp și se luptă din temelii să deformeze, să compromită și să modifice tot ce Dumnezeu a lăsat bun. 

Potrivit Bibliei femeia trebuie să se roage sau să prorocească având capul acoperit. Îmbrăcămintea ei trebuie să fie cu rușine și cu sfială. 

Locul femeii în Biserică este să stea în supunere, să nu dea învățătură, să nu fie ordinată, să nu facă slujirea unui slujitor ordinat. 

Mișcarea feministă a intrat în România. Agenții vor să schimbe rânduiala biblică din Bisericile conservatoare și din România. John Bevere și Lisa Bevere sunt unul  vârfurile de lance al duhului NAR și în România, duh care vrea să răstoarne Evanghelia Domnului Isus Hristos!

Femeia este scoasă afară din granițele Bibliei. Este golită de frumusețe și aruncată în potopul de nemulțumire astfel că nu se mai închină după standardul Evangheliei. Multe femei sunt pline de vopsele, cu ghiare de toate culorile, accentul pe trup având o îmbrăcăminte fără sfială, fără cap acoperit, cu podoabe (accesorii), ajungând să dea învățătură și să participe la rugăciuni de ordinare a unor slujitori sau pentru diferite cauze punându-și mâinile cot la cot cu bărbații (făcând rugăciune cu punerea mâinilor). 

Mișcarea feministă a luat cu asalt bisericile evanghelice din România. 

Iar acolo unde această mișcare demonică reușește, mâine va reuși și mișcarea sodomiților de a pătrunde, în mod cert. 

Un coleg pastor povestea cum au încercat unii din Occident ca să îl coopteze. I-au promis un salariu lunar foarte mare pentru România numai să planteze în țară acest tip de "biserici". 

După cum Dumnezeu face planuri și oamenii Diavolului fac planuri ca pas cu pas să distrugă toată Biserica Domnului, din interior. 

Nu vor reuși! Domnul Isus Hristos, Cel care are toată puterea, a venit ca să nimicească lucrările Diavolului! 

Toți cei care împing femeile în slujiri nebiblice și le scot pe surori din granițele Bibliei fac lucrarea Diavolului!  Domnul Hristos le-a recomandat o piatră mare de moară de gât. Domnul le va nimici lucrările iar dacă ei nu se pocăiesc vor ajunge în iad! 

Încă mai este vreme de pocăință! 

P. S. Sus este o poza cu o femeie împinsă afară din granițele Bibliei, o femeie care vrea să pară un model bun pentru sfintele femei și mame dar este plină de duhul lumii, la fel ca vedetele de pe scenele lumii. 

Pentru a oferi un contra model sfintelor noastre mame, soții și fiice accesați link-ul de mai jos sau căutați puțin pe YouTube. 

Dumnezeu să nimicească toate lucrările Diavolului!

Sursa foto: captură Youtube








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu