luni, 25 iunie 2018

Cazul Florin Ianovici, minciuni şi înscenări cu scopul de a mă elimina din slujire!Fiindcă am aflat de nenorocirea în care a fost adusă o familie de către Ianovici am ales să scriu TOTUL, cum a încercat distrugerea mea. Omul e un recidivist!


Scriu numai adevărul ca cei care vor să se delimiteze categoric de acest om deosebit de rău să o poată face, scriu cu dragoste pentru ca oamenii să nu se mai lase înşelați, mințiți! 


Scriu ca să întăresc şi decizia conducerii Cultului Penticostal din România:

Scriu fiindcă nu vreau să dau socoteală în fața lui Dumnezeu fiindcă am ştiut adevărul despre acest om rău şi nu l-am spus astfel încât şi alții să se păzească. 


Scriu fiindcă îmi pare rău că am scos de pe blog, la insistențele lui Florin din ianuarie 2016, articolele inițiale şi de atunci până azi omul a mai avut abateri deosebit de grave, dacă rămânea scris alții se delimitau de acest om şi nu ajungeau să sufere îngrozitor. 


Cum a început totul? În decembrie 2015, fratele Cristian Ionescu a fost pro manifestării în public pentru cazul Bodnariu. Florin Ianovici a fost împotriva manifestării în public pentru cazul Bodnariu.

Carmen Yka, cont fals pe Facebook, având fix poziția lui Ianovici, a atacat crunt pe cei care erau pro manifestare, a atacat familiile cu mulți copii, cu zece copii, din SUA și pe cele din Norvegia, că fac prunci ca să primească bani de la stat și că așa le trebuie. Ce să ieșim noi să protestăm în public?   A insinuat cu alte cuvinte că bine este că statul norvegian a luat copiii familiei Bodnariu. A lovit în pastori care susțin familia Bodnariu, Carmen Yka, care este un personaj mascat,  a lovit în organizarea protestelor: citiți aici.

După ce am văzut ce a scris, Carmen Yka, care avea cam aceiași prieteni ca și Florin Ianovici  pe Facebook şi cam aceleaşi facultăți, am postat acest articol: 
http://albfaragri.blogspot.ro/2015/12/carmen-yka-si-instigarea-la-distrugere_20.html

După ce am postat articolul despre Carmen Yka, contul fals, care îl promovează intens pe Florin Ianovici, că doar reclama e sufletul comerțului,  reclama aduce banii, la câteva ore în aceeaşi zi Ianovici, nu Carmen Yka, foarte suspect, a intervenit și a luat legătura cu mine, aici este discuția pe Facebook pe care am avut-o: 
Mirecea. Te-am rugat deseori să nu mai ieși cu articole care să fie un atac la persoană. Ai te rog bunăvoința să asculți de sfatul meu și să ștergi articolul care denigrează o persoană.Nu este demn de un slujitor și mai multe persoane printre care și Rodi de la Agnusdei, m-au rugat să te abordez. Aș aprecia să ții cony de sfat, dar, desigur e libertatea ta. Cu drag.
Va multumesc pentru sfat frate Florin. Doresc să rămână articolul până când Carmen o să aducă unele clarificări legate de identitatea sa și o să își ceară scuze pentru atacul josnic la adresa unor slujitori ai lui Dumnezeu și a familiilor cu muți copii căci a insinuat lucruri urâte asupra lor, inclusiv asupra familiei Bodnariu. Abuzurile care au fost făcute în public trebuie să fie mustrate în public. Fiți binecuvântat!
Știu că a greșit. Dacă vrei clarificări ți le pot aduce. Carmen est o soră din Suceava și bună prietenă cu Rodi. E o persoană reală, care a trecut prin multe greutăți: un accident în care au murit toți din mașină, un cancer. Părerea mea este aceasta: dacă vrei poți vorbi în privat cu dânsa și să îi spui ce crezi că a greșit.Ea este o femeie simplă, noi suntem slujitori ordinați Mircea.
Bine frate Florin, vă ascult. Dumnezeu să vă binecuvinteze
mulțumesc că mi-ai răspuns. Apreciez.
fii binecuvântat. Voi ține minte...!
(Era o amenințare "Voi ține minte...!" Nu am fost primul pe care l-a amenințat şi nici ultimul.)

Vă rog să rețineți:
1. De ce m-a abordat Florin Ianovici în privat? De ce nu m-a abordat contul fals? Fiindcă eu în articol (citiți aici) am făcut referire la un pastor care stă în spatele contului şi Ianovici care a fost vizat direct s-a simțit cu musca pe căciulă şi mi-a cerut să şterg articolul fiindcă era adevărul, articolul conducea direct la el.

2. Florin Ianovici mi-a spus că ar fi mai bine să o abordez în privat pe ACEASTĂ FEMEIE GREU ÎNCERCATĂ, CARE ESTE SINGURA SUPRAVIEȚUITOARE A UNUI ACCIDENT DE MAȘINĂ în care TOȚI CEILALȚI AU MURIT, care A SUFERIT DE CANCER ... 

Mai jos eu am întrebat-o dacă a avut accident şi a negat. Ce rău e să inventezi minciuni, echipa de atac nu are cum să ştie toate minciunile lui Florin fiindcă nici el nu le mai ştie.


3. Mi-a spus că este din Suceava. Discuția a avut loc vineri. Eu m-am bucurat că este din Suceava deși la cât de mare fan este a lui Ianovici această femeie, falsă, mă așteptam să fie din București, m-am bucurat ca a zis ca este din Suceava fiincă am rude acolo şi peste 2 zile urma să ajung în Suceava.

Un slujitor din comunitatea Suceava mi-a spus  ca pe
rsoana din spatele contului Carmen Yka a vorbit  ca să-l promoveze şi pe dumnealui. Când a întrebat, cine a dialogat cu contul, cine este Carmen Yka, a spus că e o JURNALISTĂ DIN BUCUREŞTI, nu din Suceava. Cine folosea contul nu era din Suceava, in mod categoric.

M-am bucurat că fratele Florin mi-a spus că această femeie este din Suceava căci urma duminică să ajung în Suceava și  această persoană greu încercată - după spusele lui Florin Ianovici, am vrut să verific dacă chiar EXISTĂ, AM VRUT CA SĂ VĂD DACĂ CHIAR există o Carmen Yka în carne și oase cum a spus Florin Ianovici căreia, dacă exista, putea să-i spună să ia legătura cu mine, ŞI PE CARE PUBLIC TREBUIA SĂ O MUSTRE PENTRU ATACUL CONTULUI PUBLIC ÎMPOTRIVA SLUJITORILOR LUI DUMNEZEU, A FAMILIEI GREU ÎNCERCATE, BODNARIU ŞI A PROTESTATARILOR, dar nu i-a adresat NICI UN CUVÂNT, suspect. ÎN LOC SĂ BLOCHEZE ACEL CONT L-A LĂSAT SĂ COMENTEZE ÎN CONTINUARE PE PAGINA DE FACEBOOK A LUI Florin Ianovici. Oare de ce? Cine era în spatele contului Carmen Yka? 

Am scos articolul de pe blog, după ce mi-a dat mai multe indicii de identificare, și am luat legătura pe Facebook cu Carmen Yka, citiți dialogul:

Vi se pare că am încercat să o seduc? 

Am luat legătura cu această Carmen Yka, cont fals, pentru că în urma discuției cu Florin Ianovici am vrut ca să verific dacă este o persoană aşa cum a descris-o Florin Ianovici, chiar Florin Ianovici mi-a scris să-i scriu personal reproşurile.

Am vrut ca să verific dacă este din Suceava şi dacă ea deține contul Carmen Yka şi Frământând Gânduri, de aceea am spus că vreau să o cunosc, cu atât mai mult cu cât urma să ajung în Suceava. 

Constatarea mea este că s-a mințit GROSOLAN! Ianovici minte? Dacă chiar o cunoștea pe această Carmen Yka din Suceava de ce ei i-a fost atât de greu să spună cine este dacă este o persoană reală? De ce cine a folosit contul sambata 19 decembrie 2015, a negat că-l cunoaște pe Ianovici care mi-a spus clar că această femeie a ajutat fundația, copiii de acolo?  De ce a infirmat că a avut accident, Ianovici mi-a scris ca a avut. 

Dacă chiar este o persoană reală și nu un nume fals sub care cineva care a atacat lucrarea lui Dumnezeu, slujitorii lui Dumnezeu, familia Bodnariu, de ce nu și-a pus poze cu ea, cu familia ei, de ce se ascunde? Carmen Yka, o persoană cunoscută de către Florin Ianovici în carne și oase? De ce se ascunde? Foarte suspectă această relație Florin Ianovici - Carmen Yka deoarece numai dânsul o cunoaște personal fix pe cea care deține acel cont iar în fața unei instanțe de față cu mine nu  a adus nici o Carmen Yka.


Sunt convins că această Carmen Yka, descrisă de Florin Ianovici nu există, este un cont fals. După ce am avut dialogul de mai sus, ca să verific corectitudinea celor scrise de Florin Ianovici, care s-au dovedit minciuni, următoarea zi m-a abordat contul pe mine ca să mă intimideze, nicidecum ca să îmi permită să constat că ce a spus Florin Ianovici este adevărat, a urmărit să mă sperie şi să-mi fabrice un păcat fiindcă  a văzut că fac cercatări şi mă apropiam mai mult adevăr:Exact în timp ce mă hărțuia, duminică 20 decembrie, şi  presupusul soț avocat îmi fabrica nume rău  ca să mă poată scoate din slujire, contul fals, a postat public pe pagina Frământând Gânduri un text în baza cäruia eu trebuia să ajung ca să fiu judecat de către preşedintele Comunitäții Regionale Bucureşti, la acea vreme, Florin Ianovici. Înțelegeți? Aflu de păcatele lui Ianovici, duminică un cont fals fabrică minciuni ca apoi, luni, următoarea zi, eu să fiu judecat de Iabovici.  Hărțuirea mea publică, pentru ca am spus că bănuiesc cä în spatele acelui cont, Carmen Yka, se află un pastor sau un mare predicator, a sunat aşa:Prin acest plan a vrut să mă reducă  la tăcere.

Am avut suspiciunea, acum este convingere, că în spatele contului Carmen Yka la momentul respectiv era Florin Ianovici, bănuiesc că are o echipă. 

Apoi când m-a härțuit că eu sunt obsedat sexual am răspuns că nu eu sunt deoarece nu eu o ştiu pe Nițu, cu referire la Adriana Nițu. Cine m-a sunat în următoarea zi să-mi spună:

1. Că din cauza dialogului cu acel cont Carman Yka a avut o tentativă de sinucidere, că este pe moarte şi dacă moare eu voi răspunde penal, că poliția e pe fir. Cine m-a sunat? Florin Ianovici. Era disperat să mă elimine cu orice preț şi  a fabricat minciuni uluitoare.


2. Ianovici, la telefon, mai era curios de Nițu, cam ce ştiu eu de Adriana Nițu, cea care a declarat că a curvit cu Florin Ianovici.


3. Mi-a spus ca poliția e pe fir, da, acest om deosebit de rău, Ianovici, e un mincinos cum nu va puteți închipui, mi-a spus ca poliția e pe fir fiindcă din cauza discuțiilor avute cu acel cont fals una a avut o tentativă de sinucidere. Nu a fost nici macar un polițist pe fir fiindca nimeni nu a avut o tentativă de sinucidere, numai minciuni de la Ianovici, minciuni strigătoare la cer. Au fost făcute cercetări la spitale şi nici o femeie care ar fi încercat să se sinucidă nu a ajuns la spital în Suceava sau în Iaşi când a zis Ianovici. 


Tot acest atac l-a gândit împotriva mea după ce  sâmbătă spre duminică noaptea nu a avut somn și a căutat o metodă avocățească, din tolba Diavolului, ca să mă mânjească. Da, aş fi căzut în plasă dacă discuția mea cu ”soția” inventată era una romantică, seducătoare, dar ... recitiți primul dialog.

Oameni buni, fiindcă nu sunt singura victimă a înscenărilor acestui om al Diavolului trebuie să scriu adevărul încât alții să se păzească de acest om. 

Ianovici m-a sunat ca să-mi spună un lucru tragic. Că această Carmen Yka din Suceava a avut o tentativă de sinucidere, că este pe moarte și că dacă o să moară eu voi fi învinuit penal. De ce? De unde până unde? Suspectă acuzație. Voia să mă elimine din slujire.

Mi-a mai spus că a primit pe email dialogul de mai sus în care eu sunt acuzat că sunt obsedat sexual iar eu îi răspund lui Florin că nu eu sunt obsedat fiindcă nu eu o ştiu pe Nițu. 

Dar trebuie remarcat că:
1. Florin Ianovici ştia conținutul dialogului dintre contul fals Carmen Yka şi mine, m-a întrebat ce ştiu eu de Nițu, Adriana Nițu. De ce era curios ca să afle ce ştiu eu de aventura mărturisită de Adriana? 


2. În fața forului de judecată am pus înregistrarea audio unde Ianovici spune ca a primit pe email dialogul in care apare numele Nițu. Dacă avea pe email dialogul putea dovedi că ştie din altă parte de Nițu. Dar nu  a avut dialogul? Totuşi ştia de Nițu. De unde?


3. Ianovici ştia clar dialogul dintre mine şi contul fals, doar m-a întrebat ce ştiu de Nițu. I-am spus, de față cu 8 pastori,  ca sa arate emailul ca să vedem discuția. După ce a mințit forul de judecată ca el are setat un program şi că nu-i rămân decât 50 de email-uri, forul de judecată i-a cerut ca să aducă laptopul. Când s-au uitat în mesaje avea peste 7000 de emailuri. De ce a spus acea minciună cât Casa Poporului, că are decât 50 de emailuri, când avea peste 7000? Fiindca voia să ascundă altă minciună, ca nu cu el era în spatele contului fals. Dar dacă ar fi avut pe  email dialogul, dialogul în care apare Nițu, Adriana Nițu, l-ar fi arătat şi chiar tipărit pe foaie. De ce a mințit forul de judecată cu numărul emailurilor, de  nu s-a găsit emailul cu dialogul şi de unde ştia de Nițu, nume din dialog? Fiindcă nu avea dialogul, ştia de numele Nițu fiindcă  a avut acces la contul fals, eu am  comunicat cu avocatul. Persoana care m-a abordat duminică în dialogul respectiv a fost Ianovici, de acolo  a ştiut de Nițu. Şi fiindcă  a aflat că eu ştiu de problema de curvie  şi de conturile false de fb a fabricat minciuni ca să mă elimine din slujire.


4. În fața forului de judecată am cerut să o aducă de față cu mine pe cea care spune că a scris pe contul fals. Nu a adus-o. În schimb Ianovici a adus o declarație de la o femeie, Carmen Maria Negrea, cum că e al ei contul de facebook Carmen Yka. Am făcut cercetări şi am aflat că această Carmen Maria Negrea a fost condamnată la 3 ani de închisoare pentru contrabandă cu țigäri de 1,2 milioane euro, spălare de bani, evaziune fiscală, probabil aceştia sunt banii dați fundației, şi în timp ce era anchetată de procurorii DNA a dat declarație mincinoasă în fața lor. Dacă în fața procurorilor DNA, această contrabandistă care a fost condamnată, a dat declarație mincinoasă, ce valoare avea o hârtie scrisă că al ei este contul în fața forului de judecată din cult? Zero!


Despre cazul Carmen Maria Negrea cițiți mai multe aici:


https://www.ziaruldeiasi.ro/regional/suceava/dosarul-maria-negrea-preluat-de-dna-pentru-un-tun-de-1-2-milioane-de-euro-din-contrabanda-cu-tigari~ni5u02


http://www.obiectivdesuceava.ro/local/patroana-de-la-elmondo-a-scapat-de-puscarie/


5. Legături dubioase are acest Ianovici cu contrabandista de țigări care ajută fundația.


După ce m-a sunat să-mi spună că una e pe moarte, am demarat cercetări apoi am luat  din nou legătura cu Florin Ianovici: 

Frate Florin sunt afectat de acest caz, cu sora Carmen, la ce Biserica merge în Suceava
?
Nu stiu. Si eu am primit amenintari
Chiar sunt curios căci am mulți colegi si multe neamuri și vreau sa o ajutăm
nu știu ce să îți spun
Voiam sa trimit pe cineva la spital. Un verișor este manager la spitalul doctorului Fanel, care este neam cu noi
soțul dânsei spune că este internată la o clinică privată lângă spitatul de neurochirurgie de la Iași.
Ok.
Am verificat la clinicile private din Iași. Ele nici măcar nu primesc urgente. Este o minciuna sfruntată aceasta sinucidere. Cine este soțul acestei femei? Cine este femeia? Dacă ați spus ca o cunoașteți și ca a ajutat copiii de la fundație vă rog să-mi spuneți numele ei. Constat minciuni grave
Tentativa aceasta de sinucidere este o invenție. Trebuie lămurită repede. Vreau sa ma întâlnesc "soțul" acestei femei care nu este atât de necrestin cu mi-ati spus de dimineață!

(O mare minciună "soțul", inclusiv din dialog. În jurul "soțului" a mințit foarte mult. Următoarele zile a spus că soțul se numeşte Sorin Ignătescu, şeful vămii Suceava. Am cercetat şi nici un şef  vamă nu se numea Sorin Ignătescu, nu  era nici un angajat cu acest nume. Dacă  a văzut că cercetez, dupä ce a mințit îngrozitor cu soțul care ...., aşadar după potopul  de minciuni  a spus că femeia e divorțată.)

  Am luat legătura cu un văr de-al meu care lucrează în sănătate din Suceava, până să-mi spună fratele Ianovici că femeia, Carmen Yka din Suceava care a avut o tentativă de sinucidere, este internată la Iași, la o clinică privată, și l-am rugat să se intereseze. În Suceava nu era nimic. Dar când Florin mi-a spus că este la Iași, la o clinică privată de lângă spitalul de neurochirurgie l-am întrebat pe vărul meu dacă știe de un asemenea spital. El mi-a spus că spitalele private NU primesc urgențe, cazuri ca cel al acestei femei. Totuși am sunat la două spitale private din Iași, la Arcadia și la MedLife. Mi s-a spus că ei nu primesc urgențe, persoane care au avut tentative de sinucidere și care sunt în stare critică. 
Eram îngrozit de modul în care acest om putea ca să mintă.

De ce a încercat să mă elimine din slujire? Fiindcă am depistat că în spatele contului fals Carmen Yka este el, era atunci, şi fiindcă am aflat de cazul de curvie cu Adriana Niță, ceea ce a declarat Adriana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu