marți, 19 iulie 2022

Muzica dracilor nu are ce căuta pe buzele sfinților

 Muzica rock este o muzică de origine demonică. Dacă-i punem etichetă duhovnicească nu produce mai puțin rău, ci și mai mult fiindcă adoarme cugetul celor slabi pentru care și-a dat viața Domnul Isus Hristos. Un curvar dacă predică evanghelia nu înseamnă ca este sfânt. Trebuie pocăință, credință și naștere din nou. Trebuie o transformare radicală. Atunci el devine o făptură nouă.  La fel e și cu muzica rock.  Ea nu poate fi adaptată. Trebuie să fie total schimbată,  din temelii.

Unui mort poți să-i pui orice costum, cel mai scump, tot mort este. Muzica rock poate fi împodobită cu numele Domnului dar ea tot moarte,  curvie, poftele cărnii și violență produce. E de origine demonică și se vede de pe lună asta.

Ce muzică să avem în inimă și pe buze?

1. Muzica pe care bătrânii duhovnicești o pot cânta și care nu-i scoate pe bătrâni afară din locul de închinare. Santana vrea să dezbine generațiile.  Tinerii să nu mai fie supuși bătrânilor și părinților, asta face muzica rock. Dumnezeule vrea ca generațiile care urmează să fie supuse, în Domnul,  generațiilor trecute și toți Cuvântului lui Dumnezeu. 

2. Muzica compusă de oameni duhovnicești, vorbiți de bine, oameni a căror teamă de Dumnezeu să nu fie doar pe buze. Azi compun muzică și  mulți pigmei, spiritual vorbind,  care sunt plini de mândrie și de păcate, care slujeasc lui Mamona,  banilor și burților lor.

3. Muzica unde instrumentale doar acompaniază.  Instrumentul trebuie doar să ajute,  atât. Vocea să se audă,  vocea celor răscumpărați. Inima bună te face să cânți. Când instrumentul anulează vocea sau tinde să o sufoce e o problemă. 

4. Muzica al cărui ritm și vers îl trimite pe om la pocăință și cercetare nu la mișcări lascive, de discotecă și hrănire a naturii păcătoase. Scopul nostru pe pământ este să fim sfinți și să-i ajutăm și pe cei din jur să se sfințească. Cine face pe cei din jurul să păcătuiască mai bine și-ar lega o piatră mare de moară... Muzica rock trezește poftele trupului, aprindere răutatea și rebeliunea, e din iad și formează monștrii. Cei care o cântă nu fac  sfinți ci oameni firești. Cei care o cântă îi fac să păcătuiască pe cei micuți. Trebuie de urgență abandonată.  Dumnezeu e sfânt și muzica trebuie să producă sfințenie, inclusiv în vestimentație.

5. Muzica inspirată de la cântăreții pe care Dumnezeu i-a lăsat în revelația generală.  Care sunt păsările care cântă cel mai frumos? 

6. Muzica compusă în vremuri de sfințenie și când poporul a stat lipit de Dumnezeu.  Generația de azi nu ajunge nici la degetul mic al generațiilor din trecut. De ce nu seamănă muzica de azi cu cea de acum 50 de ani? Fiindcă azi muzica e compusă și de forte mulți oameni firești care nu-L cunosc cu Dumnezeu. 

7. Muzica care aduce pace chiar și animalelor, copiilor ce sunt la sânul mamei, bolnavilor cu diferite tulburări. Muzica trebuie să vindece, să fie  un balsam. 


Muzica rock e din iad și aduce iadul pe pământ. De urgență trebuie înlăturată din inimi și de pe buzele copiilor lui Dumnezeu!


P. S.

E diferență între muzică de la Cluj-Napoca și cea cântată de fratele Nicu! Diferență ca între iad și rai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu