luni, 18 iulie 2022

Muzica dracilor la Cluj

 Biserica este prea slăbită acum pentru a se curăța de toată această muzică detestabilă care întinează Casa lui Dumnezeu; prin urmare, cred că Dumnezeu o va purifica și o va judeca în mod suveran fără ajutorul nimănui. ... Cum a făcut odată schimbătorilor de bani din templu, Isus va izgoni din casa Lui orice urmă de mascaradă ieftină, pe producătorii lacomi, pe interpreții homosexuali, pe toxicomani și orice lucru senzațional, spectacolele de lumini și pe toți copiii întunericului ce pozează în fi ai luminii. 


Dacă avem de gând să ne aliniem cu Dumnezeu, trebuie să ne împotrivim rockului, să ne unim în rugăciune pentru nimicirea lui și să renunțăm la a mai susține vreun interpret, grup sau formație creștină care continuă să promoveze această muzică. 


Muzica rock ar deceda într-o singură săptămână în cercurile evanghelice dacă fiecare muzician s-ar frânge înaintea Domnului, având viziunea copleșitoare a sfințeniei lui Dumnezeu. 


   David Wilkerson, Sunați din trâmbiță, Capitolul  4 - Muzica dracilor în Casa Domnului, Life, Oradea, 2006Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu