luni, 1 decembrie 2014

România mare... LA MULȚI ANI!


  Dumnezeu să ne binecuvinteze țara în continuare chiar dacă și până acum și-a revărsat harul peste ea și noi l-am terfelit ca națiune. 

  România nu arată așa cum ar trebui pentru că două ”roți” au funcționat prost:

1. Biserica

2. Clasa politică.

  Biserica ... din promotoare imanentă a transcendentului în societatea pâgânizată de mii de ani, a renunțat la natura sa și s-a transformat în cel mai hapsân ”individ” al României. Cu burtoiul ei mare plin, cu avutul săracului, al orfanului și al văduvei,  dar niciodată saturabil, burtoi dobândit timp de sute de ani de apăsare a spinării nenorocitului de român cu piciorul ei mare, această biserică  s-a pricopsit cu un reflex anormal: să trăiască din minciună dar nu orice minciună ci una pe care o vinde ca fiind adevăr. Această biserică, fiind cam singura care a știut carte dintre români, a preluat frâiele educației și evident s-a băgat cu toată forța în politică. Am zice noi că nu este nimic rău că biserica a intrat în politică. Nu este nimic rău, este de-a dreptul catastrofal pentru că odată intrată în politică o biserică hapsână, o biserică a cărei coloană vertebrală este cleptomania și simonia a format o clasă de politicieni de tip fanariot. A fost nevoie de câteva generații de studenți școliti în Europa ca să mai reducă elanul mizer al bisericii. Dar mulți dintre ei fiind masoni, evident nu ca masonii de astăzi care promovează Noua Ordine Mondială, nu au reușit să vindece națiunea căci națiunea de biserică nu poate să fie vindecată numai prin Biserică, adevărata Biserică. Dar lupta între masoni și biserică a fost aprigă. Nu a fost câștigată nici de către o parte. Biserica prin Mișcarea Legionară și masoneria prin reprezentanții politici ei vremii au avut parte de o surpriză - comunismul. Comunismul a încercat să fie el și biserică și Biserică în România, un mesia prin puterea omului în mână cu secerea și ciocanul. Evident că nu a reușit. În 1989 sistemul comunist a fost spart dar nu eliminat total. Cioburi ale comunismului au început să coexiste lângă  cele două entități care au început din nou să se  lupte pentru a prelua puterea în România: masoneria, acum una care militează în mod evident pentru Noua Ordine Mondială și biserica, una din ce în ce mai grasă! De 25 de ani în țara mea lupta se dă între trei forțe: rămășițele comunismului, masoneria și biserica. Între aceste trei entități, Biserica lui Hristos este singura care vrea o Românie mare, mare nu atât ca teritoriu, ci mare în ascultarea, împlinirea, Cuvântului lui Dumnezeu!

  P. S. Monstrul numit biserică mai are și câteva fire de păr alb: un Dan Puric, un Rareș Bogdan, un Stelian Tofană, dar aceste fire de păr alb, deși atrag atenția și mulți nu văd dihania din cauza firelor albe, după principiul nu vezi pădurea din cauza copacilor, nu pot masca  și nici schimba lighioana. ”Perii albi” ar face bine să părăsească ”capul negru”!
  
    Azi de 1 decembrie ne rugăm: Doamne, binecuvintează România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu