miercuri, 2 decembrie 2015

Cazul BODNARIU! - Norvegia DESTUL! Ia-ți mâinile de pe copiii NOȘTRI! Nouă ne PASĂ! Ieșim cu MIILE în stradă!


  În zilele acestea, conform unui plan organizat de acțiune, s-au trimis și continuă să fie trimise scrisori oficiale de protest din partea unor organizații de apărare a drepturilor și instituții cultice către ambasade, consulate și oficialități ale statului norvegian.
  Începând de săptămâna viitoare, se vor organiza demonstrații în fața ambasadelor sau consulatelor Norvegiei în România, restul Europei, chiar Norvegia și Statele Unite.
  Pentru inițiative și dorințe de participare, vă rugăm să contactați
  Pentru România, Norvegia și alte țări europene: DANIEL BODNARIU daniel.bodnariu@gmail.com
Pentru Statele Unite: CRISTIAN IONESCU cristianionescu@elimro.com
Eficiența și impactul acestor acțiuni va depinde de câteva condiții:
– numărul cât mai mare de participanți (de aceea trebuie să ne anunțăm participarea, pentru a putea evalua și alege cele mai potrivite locații);
– dotarea cu afișe concrete și relevante (de acestea ne vom ocupa noi și le vom distribui participanților);
– comportamentul și atitudinea ireproșabile, reprezentând o cauză a Împărăției lui Dumnezeu.
Deci, pe cei interesați, vă rugăm să ne contactați la adresele de email de mai sus.
În zilele următoare, vom anunța și deschiderea unui cont de ajutor financiar pentru familia Bodnariu, Marius și Ruth.
Vă mulțumim tuturor pentru suportul și implicarea dumneavoastră!

  Tuturor care citiți aceste rânduri vă rog să nu stați nepăsători. Cei cinci copii ai familiei Bodnariu între care și un sugar au fost răpiți de către reprezentanții statului norvegian pe motiv de îndoctrinare religioasă căci părinții îi învățau pe copii cântări creștine și ei le-au cântat și la școală. 

  Abuzurile în Norvegia sunt normalitate. Parte dintre copiii răpiți sunt dați cuplurilor de homosexuali și lesbiene. 

  Dacă azi tăcem ne facem vinovați căci prin tăcere încuviințăm acțiunile demonice ale statului norvegian. Dacă stăm în casă înseamnă că încuviințăm, că aprobăm faptele lumii care trebuiesc osândite în public. Familia este sfântă. Nimeni nu are dreptul ca să-i răpească pe copii de lângă părinții lor. Să demonstrăm că suntem împotriva fărădelegilor. 

  Eu m-am pus în pielea acestor părinți și ca părinte nu-mi pot închipui ca Levi, și Abel care vine în decembrie, să-mi fie luați de către un stat barbar. AȘA CEVA NU-MI POT IMAGINA! 

  Să ne doară, SĂ NE DOARĂ, pentru familia Bodnariu! Să ieșim cu toți: pastori, cântăreți, părinți, bunici, nepoți, vecini, prieteni. 

  Este și un bun prilej de evanghelizare. Noi luptăm pentru valorile lui Dumnezeu. Noi apărăm familia creată de Dumnezeu!

   Să vadă oamenii fărădelegii că suntem mulți! Să vadă o țară întreagă că Biserica lui Hristos este vie, VIE, că Biserica are inima sensibilă când copiii ei sunt loviți cu brutalitate de către statul ateu. 

    Să ne recuperăm sfinții! Să ne luptăm pentru sfinții noștri și pentru valorile eterne!

  Sâmbătă 19 decembrie 2015 de la ora 12 în fața ambasadei Norvegiei din București cerem eliberare pentru copiii abuzați de statul norvegian!!!

11 comentarii:

  1. Cu post si rugaciune, dar nu cu lupte ca toata lumea ca atunci sintem ca lumea!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu numai. Trebuie înconjurat și Ierihonul adică ambasada Norvegiei. Sa ieșim dintre 4 pereți. Nu suntem ca lumea ci împreună lucrători cu Domnul. Sa acționăm. Treziți va

      Ștergere
    2. Nu numai. Trebuie înconjurat și Ierihonul adică ambasada Norvegiei. Sa ieșim dintre 4 pereți. Nu suntem ca lumea ci împreună lucrători cu Domnul. Sa acționăm. Treziți va

      Ștergere
    3. Oana cu post si rugaciune asa este. Dar a iesi in public si condamna furtul a unor copii crestini nu inseamna ca esti ca lumea. Pentruca atunci ar insemna ca si parinti acestor copii prin faptul ca au avocatul lor care lupta pentru ei se aseamana ca lumea. Diferenta dintre noi crestini si lumea este ca noi pornim la lupta bazandune pe biruinta data de marele nostru Dumnezeu. Amin

      Ștergere
    4. Oana cu post si rugaciune asa este. Dar a iesi in public si condamna furtul a unor copii crestini nu inseamna ca esti ca lumea. Pentruca atunci ar insemna ca si parinti acestor copii prin faptul ca au avocatul lor care lupta pentru ei se aseamana ca lumea. Diferenta dintre noi crestini si lumea este ca noi pornim la lupta bazandune pe biruinta data de marele nostru Dumnezeu. Amin

      Ștergere
  2. Sa le fie rusine, tara de nebuni , cum poti lua copii de langa parinti , e inuman , hoti de copii, sa nu va lasati , Dumnezeu sa va ajute sa ii recuperati.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va luptati, sa nu va lasati, nu-mi pot imagina asa dementa demonica, sa rapesti copii nevinovati din bratele unor parinti. Ca parinte, nu stiu de ce as fi in stare, daca mi-ar lua cei patru copii. Eu, ca parinte va sustin.

      Ștergere
    2. Tara de dementi si locuinta a satanei, sa va luptati, sa nu va fie rusine sa demascati pacatul, eu, ca parinte va sustin.

      Ștergere
  3. cum poate protesta provincia?




    cum poate provincia protesta?

    RăspundețiȘtergere