joi, 28 aprilie 2016

Nu te usuci dacă bei doar ... apă!

  
aquator
Doi predicatori, nu le voi scrie numele căci scopul nostru este ca Hristos și lucrarea Lui prin robii Săi să fie scos în evidență, mi-au dat două lecții de cumpătare. 
    Primul, era undeva în toamna anului 2011, cred că nu greșesc, și a fost servit cu „sucul” Coca-Cola. A preferat apa. Poate că și din rațiuni de sănătate dar în mod special pentru că principiul lui era mai bine apă decât Cola astfel încât prețul unei sticle de Cola să fie dat pentru lucrarea lui Dumnezeu.

   Al doilea, cred că anul trecut, a spus faptul că cea mai mare parte din durerile de cap sunt rezolvate cu apă, bei apă, cumpătare, un stil de viață curat chiar și la nivelul dietei!

   Cumpătarea! De ce s-a răcit credința? De ce suntem tot mai nemulțumiți? De ce ... ? Cumpătarea, modestia, apa ... devin o floare de colț!
    În loc să privim tot ce avem ca fiind bunurile lui Dumnezeu date pentru ca să le administrăm după voia Lui, să fim cumpătați, noi ne împroprietărim pe toate și cu inima zgârcită și acră vrem și mai mult. Săracilor le ling câinii bubele la porține noastre, orfanii sunt ajutați de Uniunea Europeană, sau de partide, căci este an electoral, iar noi, Biserica lui Hristos, noi creștinii cei plini de dragostea agape, în loc să preferăm apa ca să avem să dăm și săracilor, ca să ne strângem și pentru cer, am trecut la Red Bull.  Nimeni nu s-a ofilit dacă a băut numai apă!

    Dumnezeu să aibă milă noi! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu