miercuri, 6 iulie 2016

Legalizarea căsătoriilor homosexuale înseamnă LIBER la răpit de copii sub parul „LEGII”!

   
glsa.ro
Până în perioada recentă, de circa 20 de ani încoace, nu s-a mai auzit ca în masă statul democratic, nu babilonienii, nici turcii, ci statul de drept, auzi ce născocire-stat de drept, să strivească principiile creștine sub invocarea acestei formule în fața căreia noi creștinii să amuțim ca ei să poată să intre cu bocancii în sufletele familiilor și să le distrugă fără milă răpind cu o brutalitate inimaginabilă copiii de la sânul părinților ca să-i dea, în foarte multe cazuri, cuplurilor de sodomiți. 
     Legalizarea homosexualității în lumea stricată moral a însemnat și găsirea unei metode „legale” de strivire a dreptului pe care Dumnezeu l-a dat familiei, de a-și crește copiii, pentru ca să fie răpiți și dați celor care din cauza împietriri inimilor lor păcătoase au ajuns să săvârșească păcate scârboase. 
     Nici măcar acolo unde familiile nu își pot permite ca să-și crească copiii statul nu trebuie să intervină ca să-i despartă de părinți de odraslele lor. Nu! Prin oamenii care-l conduc, dacă au o minimă moralitate, umanitate, să nu spun teamă de Dumnezeu, trebuie să facă în așa fel încât familia să poată se fie ajutată ca în cadrul ei copiii să fie crescuți. Numai în sânul familiei copiii sunt copii! Numai cu tata și cu mama cei mici își primesc resursele emoționale și spirituale pentru a ajunge oameni destoinici! 
      În România lupta pentru legalizarea căsătoriilor homosexuale înseamnă lupta pentru a ne smulge copiii de lângă noi. În Europa lupta pentru ca statelor să le fie luată puterea judecătorească și financiară înseamnă lupta împotriva familiei creștine și a valorilor lăsate de Dumnezeu!

    Homosexualitatea, legalizarea ei, este cea mai mare plagă care a secolului XXI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu