miercuri, 18 aprilie 2018

Eforturile lui Klaus Iohannis de a face din România Sodoma continuă cu orice preț!


Sursa imagine

Incredibil! Nu pot să cred, cât de corupt poate să fie Klaus Iohannis! Extraordinar!

Cum să nu apreciezi pe Dragnea si PSD-ul, ALDE, când acest om, Iohannis, deosebit de toxic lupta cu tot ce poate incalcand legea doar pentru a se opune familiei formată între un bărbat şi o femeie!

Era obligat sa promulge legea! O singura data presedintele poate trimite spre reexaminare Parlamentului o lege, daca Parlamentul o trimite inapoi, modificata sau nu, presedintele este obligat sa promulge Legea!

Iohannis cu un tupeu demonic, de-a dreptul satanic, incalca legea refuzand sa promulge LEGEA REFERENDUMULUI! Ura lui fata de familia formata dintr-un barbat si o femeie ma ingrozeste!

Dumnezeu, Domnul sa intervina!

Să cerem cu încredere intervenția lui Dumnezeu ca România să nu devină SODOMA!

"Președintele Klaus Ioahnnis a spus miercuri că nu va promulga Legea referendumului în forma în care i-a fost trimisă, având nemulțumiri în legătură cu aceasta. Șeful statului a precizat că va cere și punctul de vedere al Curții Constituționale a României (CCR).

„Așa cum a ajuns acum la mine nu va fi promulgată. Am oarece nemulțumiri în privința ei și voi cere opinia Curții Constituționale”, a declarat Iohannis, conform News.ro.

Această declarație vina în ciuda faptului că Președintele nu se mai poate opune promulgării Legii, dat fiind faptul că prin Constituție, șeful statului poate face acest lucru doar o singură dată.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat în 4 aprilie, în calitate de for decizional, cu 195 de voturi "pentru”, 71 de voturi „împotrivă” și 6 abțineri, Legea referendumului, trimisă la reexaminare de către președinte Klaus Iohannis. 

14 parlamentari PNL și 13 de la USR au contestat deja legea la Curtea Constituțională. Fără adoptarea acestui act normativ, Referendumul pentru Familie nu poate fi organizat de către Parlament.
Demersul Președintelui vine într-un moment în care sute de persoane s-au raliat unui mesajsemnat de 13 personalități care îi cer lui Iohannis să nu se mai opună Referendumului pentru Familie.
În aprilie, Iohannis anunțase că nu este nicio grabă cu organizarea Referendumului pentru Familie, deși semnăturile au fost depuse și validate de CCR de aproape doi ani. 
În octombrie 2016, Iohannis a spus că demersul constituțional al celor 3 milioane de români ar fi „fanatism religios”."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu