vineri, 5 septembrie 2014

Schizofrenia "prorocului" adventiştilor: iadul NU este veșnic vs. iadul este veşnic!

În dialogul cu mama ei despre iad, poate că au fost mai multe eu am găsit unul până acum,  a fost convinsă de mama ei că iadul nu este veșnic.

    "Ea îmi răspunse: <<Biblia nu ne dă o dovadă că există un iad veşnic arzător. Dacă este un asemenea iad, ar trebui să fie menţionat în Sfânta Scriptură>>..."
       Ellen G. White, Schiţe din viaţa mea, Editura Păzitorul adevărului, Suceava, p. 31.
 

Se contrazice singură! Când redă argumentele prin care tatăl ei demonstra că Domnul Isus o să revină menţionează că pedeaspa o să fie o pierzare VEŞNICĂ. 

    "Ei vor avea ca pedeapsă o pierzare veşnică de la faţa lui Dumnezeu şi dela slava puterii Lui, cînd va veni în ziua aceia..."
     Ellen G. White, Schiţe din viaţa mea, Editura Păzitorul adevărului, Suceava, p. 33.


   Marele "profet" a dat dovadă din nou că nu cunoaşte Biblia. Iadul este veşnic! Biblia este foarte clară cu privire la acest subiect. Aici nu lasă loc de interpretare!

    "Dacă mâna ta te face să cazi în păcat, taie-o; este mai bine pentru tine să intri ciung în viaţă, decât să ai două mâini, şi să mergi în gheenă, în focul care nu se stinge,  unde viermele lor nu moare, şi focul nu se stinge.  Dacă piciorul tău te face să cazi în păcat, taie-l; este mai bine pentru tine să intri în viaţă şchiop, decât să ai două picioare, şi să fii aruncat în gheenă, în focul care nu se stinge,  unde viermele lor nu moare, şi focul nu se stinge.   Şi dacă ochiul tău te face să cazi în păcat, scoate-l; este mai bine pentru tine să intri în Împărăţia lui Dumnezeu numai cu un ochi, decât să ai doi ochi, şi să fii aruncat în focul gheenei, unde viermele lor nu moare, şi focul nu se stinge".
                                                     Marcu 9:43-48. 

  Cred că văd bine ceea ce scrie în Sfânta Scriptură - focul nu se stinge. Mai sunt multe pasaje foarte clare!
Cum de "profetul" Ellen G. White nu a văzut ceva atât de evident? Era rătăcită! Era departe de Scriptură! A fost departe de ADEVĂR! Duhul lui Dumnezeu nu a fost peste ea!
  Ea ca ea - asta este - dar cum se face că azi, numai în România, zeci de mii cred minciunile ei? Tragic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu