sâmbătă, 27 iunie 2015

America, o dictatură, rectific, o DICTATURĂ a SODOMIȚILOR

   
www.generalcomics.com
America este sub Statul Islamic. Ce diferență este între un jihadist care-l ucide fără să clipească în numele credinței pe cel care crede în Hristos și un judecător care schingiuiește sufletele majorității și le omoară? Ce diferență este între unul care își pune o centură de dinamită și se aruncă în mulțime și un judecător care dă o lege satanică care aruncă în iad temelia familiei, valorile care aduc pacea, principiile care țin societatea?  Ce diferență este între unul care taie gâtul patronului său  și un judecător care taie gâtul unei societăți clădită pe principiile Bibliei? Este o mare diferență.

   Judecătorul, el care este administratorul dreptății, el care este un judecător într-un stat care s-a clădit pe Scriptură în cursul a sute de ani,  el care este un judecător care jură pe Biblie, el pentru că ia decizii satanice pentru un astfel de stat care se numește America se poziționează cu mult sub cel mai crud jihadist iar statul care acceptă un astfel de judecător se poziționează infinit mai jos pe scara moralei ca și Statul Islamic. 
   Un astfel de judecător care alege să taie gâtul cu premeditare unui stat întreg, și nu a oricărui stat ci a AMERICII care a fost clădită pe teama de Dumnezeu, este infinit mai rău ca un criminal care ucide pentru că i-a poruncit un ”profet”. Un astfel de judecător cu o astfel de dreptate care este una a despotismului, a dictaturii, a hitlerismul, a stalinismul ”american” și care este îmbrăcată într-un costum pe care scrie democrație și justiție pentru că alege să taie gâtul unui stat întreg cu o mână în timp ce în cealaltă mâna ține Biblia pe care a jurat  este infinit  mai jos decât un criminal care ucide în numele credinței, un astfel de stat se coboară infinit mai jos decât Statul Islamic. America a devenit Sodoma.  

  Urmează siluirea și chinuirea sufletelor copiilor lui Dumnezeu! 

  Este trist că mulți, majoritatea, o să spună: cu grijă, ucideți-ne cu grijă, siluiți-ne cu atenție sau o să se prefacă și o să spună că nu este nimic grav.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu