sâmbătă, 27 iunie 2015

America și sodomiții, Biserica și speranța

   
www.cristianosgays.com
Acum sodomiții dictează în America! Acum sodomiții își flutură mizeriile în America! Acum sodomiții beau nelegiuirea în America fără perdea! Mâine ceea ce s-a întâmplat în America o să se întâmple și în Europa. Episodul o să se repete căci nu degeaba se bate toba și se îndoctrinează poporul cu mesajul: NU COMENTĂM DECIZIILE JUSTIȚIEI! Scopul acestui mesaj promovat de masoni este de-a da puterea de decizie, de-a spune ceea ce este bine, unui grup de nelegiuiți și nimeni să nu le ceară socoteală de otrava pe care o folosesc ca să ucidă popoarele. Prin acest mesaj vor să-i facă pe oameni dumnezei.  Este pregătită o echipă de judecători, organism supra-național, care să dicteze homosexualitatea după model american și în Europa, care odată era numită Creștinătatea.  

  Nu la voia întâmplării papa Francisc I este papă și nu degeaba a transmis mesajele pro-sodomie pe care le-a transmis. Noi creștinii, dacă vom fi sinceri, vom constata că în Rusia lui Putin o să fie mai bine ca în Europa fiilor lui Belial. 
   În toată această beznă care cuprinde lumea după Scriptură, aidoma Sodomei și Gomorei, Biserica, poporul lui Dumnezeu are speranță, nădejde. 
     Lot a fost salvat din Sodoma. Lot, neprihănitul care și-a chinuit sufletul în orașul care l-a ales pe Diavolul ca dumnezeu, a fost salvat de Dumnezeu. 
    Azi ei, cei care spurcă lumea, homosexualii, beau paharul satisfacției căci au îngenunchiat cea mai mare putere a lumii. Hoardele de demoni se bucură căci America care odată era cuprinsă de focul rugăciunilor de pocăință, de focul trezirilor religioase, de plinătatea Duhului lui Dumnezeu, de dragostea pentru Hristos nu mai este ceea ce a fost, America azi se afundă în moarte. Dar cei care azi beau paharul spurcăciunilor mâine vor bea paharul mâniei lui Dumnezeu. Iar toți cei care își chinuie sufletul în SUAdoma, Sodoma de azi, mâine vor vedea izbăvirea lui Dumnezeu. 
      
   Domnul vine, nu mai este mult!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu