sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Clubul Colectiv un loc al dracilor!

Sursa: 

http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=518234&title=foto-video-clubul-mortii-a-gazduit-un-ritual-satanic-in-saptamana-patimilor-s-au-dat-foc-la-cruci-intoarse-si-s-a-facut-baie-in-sange-de-animal-a-fost-invocat-diavolul-in-ajun-de-halloween-clubul-colectiv-a-luat-foc

FOTO - VIDEO! Clubul mortii a gazduit un ritual satanic in Saptamana Patimilor! S-au dat foc la cruci intoarse si s-a facut baie in sange de animal! A fost invocat Diavolul. In Ajun de Halloween clubul Colectiv a luat foc


Nota Redactiei: ULTMUL RAPORT SRI DAT PUBLICITATII DESPRE SATANISMUL DIN ROMANIA DATEAZA DIN 2001 - Raport SRI "FENOMENUL SATANIST: EVOLUŢIE ŞI SITUAŢIE ACTUALĂ". SRI nu ne-a mai spus niciodata de-atunci ce s-a mai intamplat si cum a evoluat Satanismul in Romania.

Credem ca e momentul ca autoritatile sa informeze populatia corect despre care este amploarea fenomenului satanist in Romania anului 2015. Parintii trebuie sa-si poata feri si proteja copiii, in cunostinta de cauza, nu numai de influenta religiilor sataniste propriu-zise si a activistilor acestora dar si de influenta nefasta a motivele si temelor acestui fenomen.

Faptul ca in clubul Colectiv la diverse concerte rock inclusiv la cele cu tenta satanista participau in mod regulat MINORI, MINORI care din NEFERICIRE s-au regasit printre victimele de acum ale incendiului, vine sa ne dea o imagine DRAMATICA asupra a ceea ce se-ntampla de fapt in societatea romaneasca: neglijenta criminala a unora, neglijenta care duce la zeci de morti, minori prezenti in mod regulat in cluburi, consum de droguri si prostitutie. Asa cum am vazut. au fost Minori prezenti la concerte rock in clubul Colectiv, club in care a avut loc tragedia si unde unii dintre ei saracii chiar au murit. Toate astea se-ntampla in plin Centrul Bucurestiului.

Autoritatile sunt obligate sa informeze populatia despre situatia fenomenului satanist din Romania anului 2015 si sa ia masuri ferme pentru interzicerea accesului MINORILOR in orice club din Romania


Solistul Watain uns cu sange real de animal




Desi scena era in flacari - clubul Colectiv nu a luat foc




Incantatii si Cultul Flacarii




S-a cantat cu o cruce intoarsa in care a fost infipt un craniu de tap




Solistul a efectuat un ritual satanic

S-a dat foc unor cruci intoarse

Ceea ce s-a intamplat in club Colectiv cu mai multe luni inainte de tragicul eveniment depaseste cu mult ceea ce se numeste arta.

Pe scena clubului Colectiv s-au ars cruci cu capul in jos pe care erau infipte capete de tap iar oamenii care au fost in sala au fost stropiti cu sange de animal.

S-a intamplat intr-o zi cand crestinii sarbatoreau Saptamana Patimilor, pe 7 aprilie, la concertul trupei suedeze de Black Metal, Watain.

Membrii trupei sunt autoproclamati satanisti si se lauda ca in concertele lor se efectueaza ritualuri pagane in toata regula.

Clubul Colectiv nu a ars atunci, cu toate ca s-au aprins focuri adevarate in sala.

“Watain se autocaracterizeaza ca fiind satanisti tezeisti.

Toate versurile sunt scrise de solistul Erik Danielsson, care spune ca temele abordate se bazeaza pe religia satanista, iar ei nu trebuie considerati niste simpli adoratori ai Diavolului”.

Danielsson crede ca toti membrii trupei trebuie sa impartaseasca aceeasi credinta pentru a realiza ceva atat de personal precum muzica.

Trupa Watain este o sustinatoare a Ordinului Misantropic Luciferian, un cult infiintat de Jon Nodtveidt, asociat cu abuzurile impotriva animalelor si uciderea lor”,

se arata pe pagina de Wikipedia dedicata trupei Watain.

Formatia suedeza a devenit cunoscuta in toata lumea dupa ce cunoscutul site tabloid TMZ a publicat imagini in care solistul trupei arunca sange de porc peste spectatori, in timpul unui show din Statele Unite.

Cei prezenti in sala au fost socati de faptul ca nu era vorba de o substanta care sa imite sangele: era real, pentru ca mirosea si avea gust de sange.

De altfel, solistul trupei suedeze a marturisit intr-un interviu ca in timpul concertelor obisnuieste sa sacrifice animale.

Momentul cu sangele a existat si la Bucuresti, in debutul piesei ”Devil’s Blood”. "SANGELE DIAVOLULUI"

In clubul Colectiv s-au facut ritualuri satanice in Saptamana Mare de catre trupa rock satanista de "Black Metal", Watain.

In Ajunul Noptii de Halloween clubul Colectiv a luat foc.

In flacarile groaznice au murit 32 de oameni si au fost arsi 184.

Multi dintre cei care au stat in primele randuri la concertul trupei Watain si la ritualul lor satanic din Saptamana Marea, au fost in sala si la “Goodbye to Gravity”.

"Am vazut iadul, mama", spunea un tanar de 22 de ani, care a reusit sa iasa viu din infernul de foc, de la Colectiv.

Din pacate, multi dintre ei nu au reusit sa scape si au murit arsi de vii. Alti 90 se zbat intre viata si moarte.

preluare partiala: www.wowbiz.ro






Nota Redactiei: Vedem in articol niste idioti cu sange de porc pe fata, cu cranii de tap infipte in cruci intoarse care ard cu religia satanista a lu' peste prajit in gura, si vedem mai apoi niste bieti copi MINORI care sunt lasati sa intre in cluburi si chiar sa moara acolo de la artificiile unor cretini de rockeri care se joaca cu focul in hrube, exact ca-n filmele alea proaste...O mizerie de lume interlopa in porcariile careia din pacate se afunda copii nevinovati care uneori mor fara vina. Toate astea se-ntampla la noi in tara, in Romania.

Sursa:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu