luni, 22 februarie 2016

Întrebări ZGUDUITOARE, pentru o femeie fatală!

    "Inteleg indignarea dumneavoastra, dar totusi MARTOR este o persoana care MARTURISESTE CEEA A VAZUT, indiferent de statutul social. Daca asta e martora, asta e, nu se poate scoate o alta mai pocaita daca nu a fost martora. Spun aceasta sa se iinteleaga ca nu s-a folosit o .....sa scape un om a lui Dumnezeu, doar s-a apelat la cine in momentul acela a fost MARTORA unor evenimente." - Cornel Ilioi

sursa: https://www.facebook.com/dydydy23 

   Am câteva întrebări pentru fosta cea mai bună prietenă a Adrianei Niţă, întrebări pe care le ridic după ce o persoană sinceră a comentat la articolul dedicat de mine acestei dame "martoră" care cu atâta uşurinţă a vorbit, despre Duhul Sfânt-Dumnezeu, după pe a pus, înadins, poze cu ea dezmăţată, cu alcoolul şi ţigările în faţă:

1. Minciuna 15 minute? Duduiţă, cine să te creadă când spui că niciodată nu aţi stat despărţite, dumneata de domnişoara Niţă, mai mult de 15 minute? Există în lumea asta persoane care să vă creadă? Şi o mamă când găteşte stă mai mult de 15 minute despărţită de copilul ei! Şi un soţ, cel mai iubitor, stă mult mai mult de 15 minute despărţit de soţia lui, căci nu mai cade mană din cer ci trebuie ca să muncim! Dumneavoastră nici 15 minute? Dar de unde ştiaţi că nici 15 minute nu aţi stat despărţite? Aveaţi cronometru şi sirenă cu dumneavoastră? Adică, vă uitaţi la ceas, de la minutul 14 ceasul începea să sune, alarmă: ADRIANA NIŢĂ A LIPSIT CAM MULT, ADRIANA NIŢĂ A LIPSIT CAM MULT, ADRIANA NIŢĂ A LIPSIT CAM MULT şi apoi porneaţi sirena ca să vă audă Adriana care imediat, cum auzea sirena, venea... şi astfel aţi reuşit performanţa ca mai mult de 15 minute să nu fiţi despărţite?

2.  Aţi  pus câteva poze, scandaloase, căci aţi vrut ca să demonstraţi că Adriana Niţă a fost cea mai bună prietenă a dumneavoastră?  De ce nu vă faceţi profilul public ca să vedem când aţi pus aceste poze pe Facebook? Cumva între data de 14 şi 18 februarie? Întreb şi eu. Poate că greşesc, dar tocmai aceste poze, dacă le-aţi pus între 14 şi 18 februarie, în care apare înadins Adriana Niţu, dovedesc un fel de regizare ...  Aţi vrut să transmiteţi un mesaj: că aţi fost cele mai bune prietene şi tot ce spuneţi trebuie să fie adevărat. Nu ţine! E slabă logica!!! De ce? Citiţi vă rog:

3. Dacă dumneata duduiţă  care ai făcut legământ cu Dumnezeu, cu Domnul domnilor, legământ pe care l-ai încălcat, cu care ai şters pe jos, pe care nu l-ai respectat, dacă dumneata care ai făcut legământ cu CEL ATOTPUTERNIC, ai încălcat acest legământ, nu ţi-ai respectat legământul vrei să te credem că ne spui ADEVĂRUL? Dacă pe Dumnezeu l-ai înşelat, pe noi ne vei trata cu corectitudine? Dacă pe Dumnezeu l-ai minţit, căci ai spus că o să-L slujeşti toată viaţa şi ai renunţat la El pentru lume, da pe Dumnezeu l-ai minţit,  ai încălcat legământul cu El şi acum vrei să te credem că nouă ne spui adevărul? Chiar atât de slabi ne crezi duduie? Adică tu nu ai avut teamă de Dumnezeu şi pe El l-ai trădat şi ai impresia că noi o să credem că ce ai spus tu este adevărat? 

4. Tu vorbeşti cu uşurinţă despre lucuri sfinte, botez cu Duhul Sfânt, stăruinţă,  tu care ai pus poze cu tine în club, poze jalnice? Vorbeşti cam uşor duduiţă! Cu aceeaşi uşurinţă dată de faptul că tu care eşti asociată cu păcatul vorbeşti de lucruri mari fără să ai probleme lăuntrice, da cu aceeaşi uşurinţă poţi şi să ne minţi! Dacă nu ai avut probleme morale să vorbeşti despre Duhul Domnului cu acele poze afişate cu tine (vezi poza), vei avea oare probleme morale, te va mustra conştiinţa, dacă ne vei minţi pe toţi? Nu!

5. Încă ceva, martori de atunci care au fost în tabără, dar vezi că au fost mai multe tabere numai în 2010 organizate de Betel, au spus că anumite fete nu au fost în acea tabără, anumite fete despre care aţi spus că au fost! Aveţi poze prin care să demonstraţi prezenţa anumitor fete în acea tabără? Căci acum nu ştiu ce să mai cred, voi ziceţi una şi unii spun alta, că nişte fetiţe de 12-13 ani nu au fost în tabără! Vă rog să le faceţi publice pozele dacă le aveţi, dar poze în care să apăreţi toţi, voi prietenele, cele mai bune, şi fetiţele de atunci... nu pentru mine, pentru cei care au spus că fetiţele nu au fost. 

P. S. Frate Ilioi credeţi ce doriţi! Pentru mine a apus vremea în care mâncam fără să mă uit la INGREDIENTE!

Filmul scârţâie tare din toate încheieturile!!! Miroase greu, greu de tot,  a regizare ... eu mă bucur că aveam mari suspiciuni că este un grup ... acum  încep să prindă contur!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu