marți, 25 octombrie 2016

Deputatul Daniel Gheorghe, după respingerea parteneriatului civil de către Senat: Nu are nimic în comun cu fundamentele societății românești și cu realitățile spiritual-culturale ale României. Mesaj pentru deputați


Cultura vieții

   Senatul a votat cu 68 de voturi pentru, 2 voturi împotrivă și 7 abținerirespingerea propunerii legislative privind parteneriatul civil, proiect depus de Remus Cernea. Pentru această inițiativa legislativă, termenul de adoptare tacită se împlinea joi, 27 octombrie.
 
  Deputatul Danie Gheorghe i-a felicitat pe colegii săi din Senat pentru această decizie, care va trebui luată și de Camera Deputaților pentru ca acest proiect de lege să fie respins definitiv. 


  „Salut votul categoric al Senatului pentru respingerea parteneriatului civil. Mă bucur că nu s-a căzut în această cursă care deschidea drumul ingineriilor sociale de tip neo-marxist. Sunt convins că și Camera Deputaților va reuni o majoritate covârșitoare pentru respingerea definitivă a acestui proiect de lege care nu are nimic în comun cu fundamentele societății românești și cu realitățile spiritual-culturale ale României!”, a scris Daniel Gheorghe pe contul său de Facebook.
Sursa aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu