joi, 20 octombrie 2016

Ce „GHINION” a lovit poporul român!!!

   Nici un creștin nu a știut că dl. Iohannis o să fie de partea homosexualilor în 2014. Cu Iohannis e ca și cu Iuda, ucenicul. Numai Domnul Hristos a știut că e un corupt și că o să-L vândă. Au rămas șocați când Domnul le-a spus unul din ucenici o să-L vândă. Nu te-ai fi așteptat ca cel care a fost ales, a văzut minuni multe și extraordinare, a beneficiat de un context privilegiat etc. să-L vândă pe Domnul. Nu încăpea în minte așa ceva. 
    Unul care a făcut parte opt ani din nucleul unei biserici, unul care a spus că Biblia este cartea care l-a marcat cel mai tare, unul care s-a dus prin diferite biserici și case de rugăciune lăsând impresia că este un om cu teamă de Dumnezeu, un fanatic, folosind limbajul președintelui, care e trup și suflet pentru familie că doar a spus că în România este o problemă mare problema mortalității care a depășit rata natalității. Ghinion, Iohannis e ca Iuda, e un actor de nivelul lui Iuda! Trădare! Trădare a milioane de români!

    Într-un stat de drept, pe care-l vrea, în care dl. Iohannis flutură corectitudinea politică, un președinte demn după ce a scăpat cioara din gură își dădea imediat demisia. Suntem în România, stat în care cei mai mulți se declară creștini, peste 95%, e adevărat că nu comentez acum substanța creștinismului românesc.  Dar și aici domnule președinte neamț nu poți să spui că România e un stat de fanatici, căci românii, clar, în majoritate covârșitoare, sunt pentru familia după tiparul lui Dumnezeu, fără să pleci. Trebuie să pleci! Domnule președinte Iohannis nu mai reprezinți România, majoritatea covârșitoare a românilor. Reprezinți interesele a cel mult 10.000 de persoane cu grave probleme și a altora din umbră, care nu sunt români. 
    Nu cred că un angajat de la uzinele BMW merge cu Dacia sau Skoda. O albină se duce la stup nu la mușuroi. Cartoful plantat în pământ nu face struguri. Angajatul de la BMW conduce BMW. E o cinste să reprezinte firma la care lucrează. Albina merge la stup iar cartoful face cartofi. Cu toate acestea Președintele României, țară cu valori creștine, nu „face” familia formată din bărbat și femeie ci  bărbat cu bărbat și femeie cu femeie. Luptă împotriva „firmei”, a familiei. Mâine, poimâine, o să apere și interesul omului de-a se căsători cu măgarul că e GHINION, suntem în România ghinionistă a domnului Iohannis.  



    Acum știu de ce dl. Iohannis are 6 case, încep să cred că știu. Ar fi bine dacă ar pleca să le aranjeze, casele, bine, țara nu se pricepe ca să o conducă. Poate are „succesuri” cu cele 6, iar în fruntea României să lase pe cineva care reprezintă interesele românilor, așa ghinioniști cum suntem de sute de ani, dar măcar familia, să fie  pentru familie, măcar atât. Nu cerem prea mult!

   P. S. Acum ar fi de noaptea minții ca dl. Băse să intre pe scenă cu sabia neprihănirii și scutul creștinismului ca să apere familia. Asta după ce a spus că în România 20% sunt homo. 


  Binecuvântată fie inițiativa de-a defini în Constituție familia formată din bărbat și femeie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu