sâmbătă, 28 ianuarie 2017

ŞOC!!! Prima televiziune care luptă ca şi preşedintele României, Iohannis, împotriva demersului Coaliţiei pentru familie şi împotriva lui Dumnezeu pune tunurile pe INSTITUŢIA FAMILIEI!



sursa



În momentul în care săptămâna aceasta PSD-ul, aşa negru cum spun unii, a demarat procedura minunată, extraordinară, de a trece prin Parlament proiectul de revizuire al articolului 48 din Constituţia României, proiect iniţiat de Coaliţia pentru Familie, în acel moment s-a declanşat un cutremur în mişcarea, infinit mai neagră decât PSD-ul, care luptă împotriva familiei din România, din care face parte şi preşedintele Iohannis.



Planurile au fost puse la punct şi televiziunea DIGI, VEZI AICI, a început o campanie de neimaginat împotriva familiei creştine şi al demersului Coaliţiei pentru Familie, în fapt, împotriva lui Dumnezeu căci El a creat familia alcătuită din bărbat şi femeie.



Forţele negre, care sunt şocate de faptul că avansează repede demersul Coaliţiei pentru Familie, s-au gândit cum să lupte împotriva acestui proiect duhovnicesc şi au ales să-l asocieze cu mişcarea legionară actuală din România reprezentată de Noua Dreaptă. Această tactică de manipulare şi de împiedicare a unui plan bun prin asociere cu nişte elemente controversate este vechi iar acest plan toxic poate prinde dar nu la cei are gândesc.

Demersul Coaliţiei pentru Familie, care este susţinut de către toate cultele din România, este coordonat, la nivel de bord de conducere, de către profesionişti în domeniile lor de activitate, oameni morali din mai multe denominaţiuni şi nici unul, din câte se ştie public, nu face parte din mişcarea legionară din România care este una antisemită.



Ceea ce este şocant este că televiziunea Digi, care este cea mai puternică din România, patronul ei fiind unul dintre cei mai bogaţi români, în primii 5, alege să denigreze demersul Coaliţiei pentru Familie prin asocierea acestui demers cu mişcarea legionară din România. Ceea ce este şocant este că acestă mare televiziune are mesajul preşedintelui României, Iohannis, atunci când luptă împotriva Coaliţiei pentru Familie, foloseşte mesajul împotriva fanaticilor, al extremiştilor, ca şi cum noi toţi cei care susţinem familia, normalitatea, noi suntem extremiştii. 

Aceată poziţionare a televiziunii Digi alături de Iohannis, inclusiv în limbaj, această contra-ofensivă care vine acum când se pregăteşte punerea în scenă a Referendumului pentru modificarea Constituţiei, acest plan stricat împotriva dreptului nostru de modificare a Constituţiei, ne determină să avem toată convingerea că această televiziune Digi este controlată, este influenţată puternic, de mişcările globale care luptă împotriva valorilor biblice şi care au mers în unele state până acolo încât au schimbat mentalitatea locuitorilor şi oamenii doresc să se căsătorească cu animalele, copiii sunt furaţi din case şi daţi cuplurilor homosexule, vor să legalizeze necrofilia, homosexualitatea a ajuns ceva banal etc. etc.



Prin acest mesaj doresc să vă rog profund să începeţi, sau, să continuaţi, pe orice cale să promovaţi mesajele Coaliţiei pentru Familie şi orice mesaj în favoarea familiei sfinte, să priviţi cu scepticism orice mesaj venit din partea televiziunii Digi, cu siguranţă că sunt şi alte televiziuni împotriva familiei, mulţumim lui Dumnezeu căci acum se vede cine le controlează, să conştientizăm gravitatea situaţiei în care ne aflăm, cea mai mare televiziune din România se luptă împotriva demersului Coaliţiei pentru Familie, dacă au scos această armă înseamnă că cei care luptă împotriva familiei, şi a tuturor valorilor sfinte, în România sunt disperaţi şi sunt racordaţi foarte puternic la societatea noastră, deci trebuie mobilizare exemplară şi luptă din timp, ei sunt neobosiţi să distrugă rânduiala lăsată de Creatorul. 

Apoi să nu ne lăsăm manipulaţi de această televiziune, şi nici de alta, care face jocurile mişcării demonice globale împotriva familiei. Să realizăm că preşedintele României, care nu s-a ruşinat să calce în picioare peste 3 milioane de români, pe care i-a numit fanatici religioşi, va încerca pe orice cale să împiedice acest demers care, citez vorbele preşedintelui, „nu a penetrat” societatea, nu în ultiumul rând, aceste demersuri trebuie împodobite cu rugăciuni în odăiţă, în familie, în Casa Domnului, rugăciuni fierbinţi ca Dumnezeu să intervină pentru cauza Lui cum va găsi El cu cale, dar şi cu post.



Familia este sub asediu! Războiul este crâncen! Dumnezeu are nevoie de OAMENI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu