marți, 14 august 2018

Penalul Hristos, vinovat după legile statului de drept




Hristos a fost pus pe cruce fiindcă a fost numit vinovat, putem zice penal, de către judecătorii vremii! Cel fără păcat a ajuns condamnat la moarte prin crucificare, conform zilelor noastre, cel mai penal dintre penali, de către organele statului de drept de atunci. 

Cu Ştefan, Iacov şi alte mii din primul veac al credinței tot la fel au stat lucrurile. Au fost considerați penali, după codul penal de atunci, şi au fost osândiți la moarte!

Familia Bodnariu, pentru Barnevernet, este o familie penală. Biblia, pentru Barnevernet, este o carte penală fiindcă înseamnă la disciplinare folosind nuiaua.

Cei care nu suntem de acord cu homosexualitatea, zoofilia.... putem fi considerați penali, de către "neprihăniții" care practică spirala, celebrează pe Marx, inundă Occidentul cu mizerii sodomite, ucid asistat oameni ...

Cine şi în baza a ce spune cine este penal?

Privesc spre Hristos! A trăit aici 33 de ani şi câteva luni... Vie Împărăția Sa!

Mai am puțin până la 33... VIE ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU fiindcă pe pământ am trăit destul ca să doresc cerul mai mult ca orice!

Poate face să trec de 33, numai Domnul ştie, şi atunci mă uit la Noe, Noe a construit 100 de ani la corabie, si dacă planul Celui Atotpunernic e altul, cer răbdarea şi ambiția lui Noe ştiind că cei penali în ochii Lui Dumnezeu, (penali sunt cei care nu-L primesc pe Hristos, nu trăiesc în dragoste şi sfințire), dacă nu se pocăiesc sincer, sunt în grija Lui!

Fie să fim găsiți separați de lume la venirea Domnului Hristos! Altfel suntem penali, în ochii Lui, şi asta e cel mai grav!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu