joi, 27 iulie 2017

Vedeta Tony Berbece şi pledoaria lui pentru destrăbălare pe care o numeşte bucurie

Sursa captura


Tony Berbece dacă tăcea era mai bine pentru el. Nu a tăcut ci a ales să-i condamne pe "legalişti" punându-se pe o poziție anti-biblică!

Gândirea lui Tony Berbece este profund coruptă. El spune:

"Apreciez tinerii care au ales să se bucure în Domnul cu entuziasm cântând din toți plămânii despre o sărbătoare (petrecere) dată în cinstea Domnului (într-o tabăra), decât pe cei care în Biserici sunt „legaliști”, iar cluburile sunt martore la chefurile lor."

Tony Berbece apereciază discoteca dar nu justifică cu argumente din Biblie "sfânta" destrăbălare ci cu viața mizerabilă a unor farisei. Tony, păcatul unora nu te justifică să trăieşti în păcat. Altfel spus, dacă sunt unii care sparg maşini putem să ne bucurăm şi noi furând din buzunare ca nu e chiar atât de grav....

Toți cei care îşi fundamentează argumentația pe "legalismul" unora ca să îşi amorțească conştiința şi să poată dansa, dezmăța, au o mare problemă! Nu eroarea unora este etalonul, dreptarul nostru, ci Biblia! Adică am voie să fac cutare lucru, care evident e greşit, zic mulți, fiindcă alții uite ce fac! Dumnezeu să aibă milă! Noi să facem doar ce zice Dumnezeu în Biblie!  

Tony Berbece zice că noi trebuie să înțelegem că lumea se schimbă! Ideea lui este că trebuie să ne dăm şi noi după lume.  Da, lumea e cu rock-ul, petrecerile, alcoolul, drogurile. Vedem că lumea se schimbă, Tony, dar în rău! Lumea devine tot mai demonică! Nu cei care spun adevărul despre tine şi lume sunt răi, Tony. Răi sunt cei care bagă lumea în inimile copiilor Domnului! Vai de tine şi de cei care trag păcatul cu funiile şi-i fac şi pe alții să păcătuiască! Noi ne separăm mai tare de discotecă şi de toți care fac din har destrăbălare, ca să fim pe placul Harului!

Dar ca să ințelegeți mai bine de ce are această poziție trebuie să vedeți cine este Tony Berbece?

1. Un tânăr care se auto-finanțează de la tinerii care adoră o muzică de tip discotecă dar mult mai toxică fiindcă firea se manifestă pe o muzică care are în ea Numele Domnului. 

E normal pt el să predice împotriva "legaliştilor" căci astfel îi ține aproape pe cei care adoră dansul, bâțâielile, dezmățul şi de care este dependent financiar. Dacă nu i-ar ține aproape, în acest mod, ar trebui să muncească ca noi, şi asta nu e chiar atât de confortabil. Mai bine îi demonizează pe legalişti ca să aibă el adepți că altfel ar pleca cei care dau banii acolo unde chiar e Domnul în adevăr!

2. Un tânăr plin de mândrie care oficiază acte de cult după ce şi-a luat autoritate de la bec. Privind parcursul lui Tony Berbece care nu a ales să crească în Biserica Domnului ci s-a pus şef peste un grup doar să fie imediat mare lider religios, înțeleg, privind la dorința şi acțiunile sale, că este plin de sine şi îşi caută slava. Un astfel de om plin de el, de sine, nu vorbeşte din partea lui Dumnezeu ci din firea pämântească. Iar firea apără discoteca!

Cine  vorbește de la sine caută slava lui însuși; dar cine caută slava Celui ce l-a trimis, acela este adevărat și în el nu este strâmbătate. - Ioan 7:18 

3. Tony este un tânăr care a fost chemat şi plătit pentru asemena servicii de tip discotecă! E normal să le apere dacă le practică şi-i aduc bani. Cu ceva ani în urmă Tony a fost chemat la o nuntă, pe tarif, unde fiind şi nepocăiți a început să le cânte ca ei să danseze. Unul care cântă pt câştig, unul pentru care nu contează ce cântă căci o face după principiul "cine plăteşte comandă", unul care se conduce după principiul "banii să iasă", modalitatea necontând, nu are nici autoritate şi nici putere morală să se pronunțe cu privire la lucrarea SFÂNTĂ A DOMNULUI ISUS. Ei, aceşti oameni după tiparul lui Tony, vor să fie ei văzuți, nu Domnul, căci dacă sunt în relief sunt şi chemați iar dacă sunt chemați iese banul! 

Dragă Tony, te rog să te apropii de Biblie şi în lumina ei să-L slujeşti pe Dumnezeu!


"Căci harul lui Dumnezeu, care aduce mântuire pentru toţi oamenii, a fost arătat și ne învaţă s-o rupem cu păgânătatea și cu poftele lumești și să trăim în veacul de acum cu cumpătare, dreptate și evlavie, așteptând fericita noastră nădejde și arătarea slavei marelui nostru Dumnezeu și Mântuitor, Isus Hristos. El S-a dat pe Sine Însuși pentru noi, ca să ne răscumpere din orice fărădelege și să-Și curăţească un norod care să fie al Lui, plin de râvnă pentru fapte bune. Spune lucrurile acestea, sfătuiește și mustră cu deplină putere. Nimeni să nu te dispreţuiască." -Tit 2:11‭-‬15

Vezi, dragă Tony, că poate te superi şi pe har că este cam legalist!

Sfinții care sunt în țară, cei care se separă de duhul lumii ca să se lipească de Dumnezeu, sunt bucuria mea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu