marți, 19 septembrie 2017

Florin Ianovici, femeia care lumina ca un bec și Renovatio


După ce am postat aceste două articole:


Florin Ianovici a spus aceste cuvinte duminică 17.09.2017: 


Cei care doriți să vedeți video aici:

1. Eu nu cred că o soră care lumina ca un bec a avut un vis. 

Mi se pare o născocire care are menirea să-i țină la Renovatio pe cei care văd adevărul despre Florin Ianovici, cä are mari probleme spirituale, iar pe alții, care încă nu sunt convinşi şi-l cred o victimă, să-i buimăcească. 

Au ieşit câteva articole, vedeți pe cele de mai sus, şi altele vor mai ieşi, care prezintă fapte şi dovezi. Ca să lupte cu adevărul, sunt convins, căci cu mine personal a acționat la fel după ce mi-a spus o serie de minciuni ca să mă determine să las garda jos, apelează la aşa zise lucrări pe care le prezintă ca fiind supranaturale: "sora lumina ca un bec, a avut un vis, un înger mare" etc. doar ca oamenii să fie orbiți şi să nu vadă adevărata față a lui şi a întregii mişcări. 

Pe mine personal, Florin Ianovici, după ce mi-a spus o sumedenie de minciuni, a încercat să mă "vrăjească" spunandu-mi că dacă sunt în Duhul Domnului îmi voi da seama că nu m-a mințit niciodată. Nu doar că m-a mințit, cum nici nu credeam că se poate, dar când a făcut această afirmație erau de față încă patru pastori. Apoi a continuat cu minciuni şi față de conducerea Cultului Penticostal, minciuni prin care să-şi ascundă faptele negre. Dar vă dați seama în ce stare spirituală este acest om, Dumnezeu să aibă milă de el dacă mai crede în Domnul, dacă a fost capabil, după o serie lungă de minciuni, să rostească numele Duhului Sfânt doar ca astfel să încerce să mă determine ca să cred că nu m-a mințit? Oare mai crede în Dumnezeu? Zice un torent de minciuni si apoi face apel la Duhul Sfânt ca să mă convingă ca nu a mințit când minciunile au fost înregistrate în conformitate cu legea.

Vă mai dau aici un exemplu. Aceste documente au ajuns Conducerea Cultului:







Când cel care le-a obținut a prezentat situația, Florin Ianovici, ca să-l facă să nu mai vorbească, a spus că acest frate a furat bani de la Fundația Viață şi Lumină. Ce se întâmplase de fapt? Fratele nostru îşi făcea o casă cu bani luați din bancă. Până să-şi vândă apartamentul a mai avut nevoie de o sumă pe care a cerut-o de la Fundația Viață şi Lumină. I-a fost dată dar ca să fie returnată cu 7% mai mult, cu dobândă, mai exact cu camată, căci numai instituțiile financiare pot da bani cu împrumut şi să perceapă dobândă. Fratele nostru când şi-a vândut apartamentul a trimis prin transfer bancar suma luată plus încă 7%. De față cu conducerea Cultului Florin Ianovici a spus că dă explicații dar a cerut ca fratele nostru să fie poftit afară. În lipsa lui a spus ca hoțul este fratele nostru care a lucrat cât se poate de cinstit. Că el a furat bani de la fundație etc. De ce a spus aceste minciuni despre fratele numai după ce a cerut ca să fie scos afară? Fiindcă minciunile dacă stau de față cu adevărul se prăpădesc. 

Din documentele de mai sus reiese clar că s-a falsificat o semnatură pentru a avea acces la un cont. Cică s-a făcut un audit. În România, ca mai peste tot, există corupție multă iar unii contabili au executat controale financiare ca sä-i scoată pe cei nevinovați drept vinovați. Se poate şi invers. Ce este cert este că un anume om a cărui semnatură a fost falsificată, văzând documentele, a constatat fărădelegi mari. Citiți mai sus!

Revenind la vis. De ce în "visul" femeii oamenii erau "vulnerabili" când mergeau afară de la Renovatio? Fiindcă afară nu e duhul minciunii ca în interior, afară sunt şi oameni ai adevărului! Când eşti singur şi nu are cine să te contrazică pari a avea dreptate, după ce pofteşti afară adevărul. E greu să minți când adevărul este prezent! 

2. Visul istorisit, chiar dacă sora care lumina ca un bec să zicem că l-a avut, este un vis nebiblic, un vis de inspirație demonică. 

"Am visat că eram la Renovatio în biserică şi o ceată de duhuri a fost trimisă ca să aducă pierderi .... dar în momentul în care m-am uitat in biserică un înger uriaş era prezent şi atuncea acesta a zis: <<Eu sunt străjerul trimis de Dumnezeu >>. Şi duhurile acestea rele nu puteau să atace pe niciunul. Şi am auzit din partea duhurilor planul pe care-l făcuseră şi au zis aşa: <<Aici nu ne putem atinge de ei  dar îi aşteptăm afară>>".


A. Imaginea îngerului care apără şi în interior la Renovatio nu au acces duhurile este profund nebiblică, o minciună:


a. Anania şi cu Safira, cu inima umplută de Satana cu duhul minciunii, al lăcomiei, au intrat în Biserica celor întâi născuți, nu la Renovatio. Minciuna ca la Renovatio nu au acces duhuri e crasă. Duhurile au avut acces in Biserica Primară prin oamenii fărădelegii şi nu numai.

b. Pavel le spunea efesenilor că între ei, şi ei nu erau Renovatio ci Biserica lui Hristos în adevär, se vor vârî lupi răpitori. Biblia vorbeşte de oameni plini de pofte, oamnei  plini de duhuri, oameni înfierați cu fierul roşu, adică ai Diavolului, oameni ca Iane şi Iambre  care fac lucrări cu ajutorul duhurilor,  care vor lua cu asalt, şi au intrat printre frați, in Biserica Domnului. Dacă oameni cu duhuri au intrat in Biserica Primară cum poate cineva să spună că duhurile nu au acces la Renovatio? Un vis toxic!

C. Satana s-a dus la Hristos Însuşi. Nu vor merge duhurile lui la Renovatio? Sunt deja acolo. Sunt legiuni! Inclusiv acest vis de mai sus este de obârşie demonică!


B. Noi biruim prin  Sângele Mielului şi Cuvântul Domnului, împotrivindu-ne Diavolului şi duhurilor, tari în rugăciune şi plini de Duhul Sfânt:

  • a.  "Ei l-au biruit prin sângele Mielului şi prin cuvântul mărturisirii lor şi nu şi-au iubit viaţa chiar până la moarte." Apocalipsa 12:11

  • b.  "Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu." Efeseni 6:17

 Nu îngerii biruiesc pentru noi, în locul nostru, nu! Ci este lupta noastră,  noi când ne punem sub protecția Sângelui Mielului,  folosim Cuvântul Domnului, ne luptăm în rugăciune, căutăm zi de zi să fim plini de Duhul Sfânt şi să ne împotrivim Diavolului şi sistemului său atunci suntem biruitori!

c. Când a ajuns la locul acela, le-a zis: „Rugaţi-vă, ca să nu cădeţi în ispită.” Luca 22:40

d. Duhul necurat, când iese dintr-un om, umblă prin locuri fără apă şi caută odihnă. Fiindcă n-o găseşte, zice: ‘Mă voi întoarce în casa mea, de unde am ieşit.’ Şi când vine, o găseşte măturată şi împodobită. Atunci se duce de mai ia cu el alte şapte duhuri, mai rele decât el, intră împreună în casă, se aşază în ea, şi starea de pe urmă a omului aceluia ajunge mai rea decât cea dintâi.” Luca 11:24-26

e.  Supuneţi-vă dar lui Dumnezeu. Împotriviţi-vă diavolului, şi el va fugi de la voi. Iacov 4:7

Da, îngerii Domnului tăbărăsc în jurul micuților şi al celor ce se tem de Domnul dar Domnul a trasat cum să ne luptăm noi cu Diavolul, implicit cu duhurile! Prezența unui înger într-un loc nu "sigilează" locul respectiv de duhurile Diavolului care pot să iasă afară numai în Numele Domnului Isus, nu prin prezența unor îngeri!

C. Biserica este locul unde oamenii sunt eliberați de duhuri.

E nebiblic sa spui că un înger era acolo şi că duhurile nu aveau acces când acolo erau oameni care ar trebui să se lupte zi de zi cu duhurile din aceasta lume. Dacă te şi cred cei care te ascultă îi faci vulnerabili şi le induci minciuna că ei nu mai au de luptat căci prezența in acel loc le garantează biruintă. 

E ca şi cum un batalion ar fi in razboi cu dusmanii înarmați în fața lor iar pentru că un general ar spune că nu-s inamici ci copaci, toți cei din față, iar ei bazându-se pe cuvântul lui, ar lăsa garda jos şi s-ar prăpădi singuri, aşa e să spui că un inger prezent undeva face ca tu să nu te mai lupți. 

Ştiți ce inseamnă asta? Moarte sigură. Să ne mințim că nu avem de luptat că îngerul e acolo când altii au fost ispititi de duhuri şi chiar in Casa Domnului au comis păcate mari şi au murit pe loc, e sinucidere spirituală. Numai un om fără Dumnezeu poate judeca lucrurile astfel. Numai cineva fără Duhul Sfânt poate să-i facă pe oameni să se creadă in sigurantă doar pentru că sunt într-un loc, locul acela substituind pe Hristos, sângele Domnului, rămânerea in Cuvânt cu ajutorul Duhului Sfânt, silințele noastre!

Oamenii, deşi vor veni cu mari probleme, chiar cu duhuri, nu vor mai vedea problemele lor, vor ajunge să le considere normalitate pt ca un "înger dintr-un vis" îi apără. Aceasta e o altă evanghelie, nu e Evanghelia lui Hristos!

Apostolul Pavel a chemat anatema peste orice evanghelie care nu e Evanghelia lui Hristos!

Să ne păzim de duhurile de minciună! 

Să ne păzim de lupi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu