joi, 14 septembrie 2017

În atenția cântărețului MARIAN MOCANU, violonistul de la RENOVATIO, cu toată sinceritatea

Sursa foto



Am văzut această postare scrisă, cred, de Marian Mocanu pe pagina lui:


Banii in sine nu sint un lucru rau.Numai ca trebuie sa avem grija ca ceea ce posedam sa nu ajunga sa ne posede.Unii oameni falsifica bani, unii bani falsifica oameni.Nu multimea banilor inseamna bogatie...ci MULTUMIREA din sufletul tau !Banii fac fericirea celor care nu merită altă fericire decit "banii".Banii te vor stapani daca nu ii stapanesti tu.Cand ai bani si vrei sa-i pui in banca,alege cea mai sigura banca-BNC Banca Nationala a Cerului investind in eternitate iubindu-ti aproapele.Pentru Dumnezeu banii nu vor avea niciodata o valoare mai mare ca atunci cand sunt folositi pentru a face un bine aproapelui care nu-ti poate rasplati.Cu bani poti cumpara o multime de lucruri:cu banii poti cumpara un pat, dar nu si somn linistit..cu banii, poti sa iti cumperi multi prieteni dar prieteni de....2 bani,cu bani poti sa ai plăceri dar nu şi împlinire, un ceas dar nu şi timp, medicamente dar nu şi sănătate, un loc în biserică dar nu şi mântuire,o cruce dar nu şi Mântuitor.Cu banii care vin de la Dumnezeu intotdeauna i-ti va ajunge atit cit i-ti trebuie tie,dar cu banii care vin de la cel rau vom saraci din ce in ce mai mult sufleteste si de aceea intotdeauna ne vom dori mai multi. Ceea ce nu poţi cumpăra cu BANI,primeşti de la Isus Hristos fără plată: Harul Său, Pacea Sa, Prietenia Sa!" Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde."Ieremia 29:11.

Sursa: Aici

După aceste cuvinte înțeleg că nu eşti de acord cu lăcomia. Mai mult, după aceste cuvinte pari a fi un om cumpătat, modest, banii pe care-i dobândeşti sunt obținuți pe căi morale şi legale, că anturajul tău este format din oameni cinstiți. Chiar aşa să fie oare? Eu am mari îndoieli. Aceste sfaturi mi se par praf în ochii celor naivi, sunt foarte sincer! Am şi eu părerea mea. De ce cred asta? Vă răspund întrebând câte ceva pe Marian Mocanu:

Dacă eşti cinstit, moral şi îndemni oamenii să fie astfel de ce te-ai asociat cu Florin Ianovici care în perioada 2010-2015, cam 6 ani de zile, cât s-a ocupat de tineretul de la Betel nu a trecut nici o colectă de marți seara prin chitanțierul bisericii? Ai calculat cam despre ce sume e vorba? Cam 50 de colecte de marți seara pe an, cam 6 ani. Asta înseamnă undeva la 300 de colecte. Suma, păi zic cei avizați că se strângeau între 1000 şi 5000 de lei pe seara, marțea. Dacă facem o medie de 2000 lei, să nu scriu mai mult, asta înseamnă în 6 ani cam 600 000 lei sau  aproximativ 130 000 de euro sau 155 000 de dolari americani. În linii mari banii aceştia, cât Florin Ianovici se ocupa de tineret la Betel între 2010-2016, nu au trecut prin casieria de la Betel. Cum au fost cheltuiți prea puțini ştiu. Dacă şi-a cumparat X1, Q3 pe ei nu ştiu, se poate din moment ce o mare ilegalitate s-a comis, cel puțin una, că nu i-a întegistrat legal, i-a putut cheltui cum a vrut, fix cum a dorit. Dacă au fost furați 600 000 sau doar 599 000 lei, din nou, eu nu ştiu dar e posibil din moment ce banii nu au urmat un traseu legal, la lumină, ci unul negru.

Marian Mocanu, înțelegând că eşti foarte corect cu banii, te întreb, pentru cine ai scris aceste cuvinte? Le-ai scris din inimă? Poate nu ai ştiut de aceste lucruri, deşi m-aş mira, dar acum ştii, mai stai lângă cel care NU a umblat transparent cu banii timp de aproximativ 6 ani, cel puțin 6 ani?

Mai sunt şi alte cazuri cu Florin Ianovici. Adriana Niță a spus că Florin Ianovici primea bani ca să-i dea unor amărâți. Iar banii nu ajungeau la ei.

Au apărut documente cu bani luați din contul unei anumite fundații în baza unor falsuri, documente false.

CU GURA LUI, FLORIN IANOVICI, A SPUS CA A FACUT LUCRĂRI DE DIPLOMĂ PENTRU BANI! Vedeți video aici
https://vimeo.com/180996698

Mai sunt şi altele!

De ce rămâi cu un astfel de om?

Vrei doar să pari că eşti cu Domnul sau vrei să-L urmezi în adevăr?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu