joi, 1 decembrie 2022

România, mereu binecuvântată!

 



Azi de ziua națională a țării doresc din toată inima și mă rog ca țara noastră să fie binecuvântată de Dumnezeu cu: 

1. Slujitori ai lui Dumnezeu și oameni laici care să se lupte ca să păstreze țara lângă Împăratul Slavei. România o va duce bine numai când va fi lângă Dumnezeu. Fie ca identitatea noastră națională să fie modelată de Cuvântul lui Dumnezeu. Muzica, portul, legile, zâmbetele, plânsul, bucuria, tristețea, numele, bucatele, relațiile ... toate să fie în acord cu voia lui Dumnezeu exprimată în Sfânta Scriptură. 

2.  Slujitori ai altarului și oameni laici care să deosebească binele de rău și să învețe poporul să umble în neprihănire. Răul azi a învățat cele mai desăvârșite căi de deghizare. Azi lupii și-au perfecționat costumele, și-au modelat glasurile și vorbesc de minuni și de neprihănire de parcă ar fi oameni ai adevărului. Nu uitați că și Iuda a stat la masă cu Domnul Hristos. Țara are azi nevoie de oameni care să vadă  scopul ascuns al  sărutului lui Iuda fiindcă azi urmașii lui Iuda sunt mai mulți ca oricând. Țara are nevoie de oameni care să vadă dincolo de vorbe și gesturi, de îmbrățișări și politețuri de doi bani. 

3. Slujitori ai altarului și oameni laici care să-l atingă pe Domnul Hristos cu faptele lor. Mântuitorul, Cel care are toată puterea în cer și pretutindeni, ne așteaptă să mergem la El. El este în casa văduvei și acolo unde este sărmanul care nu are nici masă, nu ce pune pe ea. Încă așteaptă la patul de suferință pe român să-i aducă o vorbă de binecuvântare. Hristos e în străinul care pribegește departe de casa lui. România are nevoie de astfel de oameni.  Oameni! Oameni care să fie gură, mâini, ochi, picioare și balsam pentru cea care nu mai are nici măcar doi bănuți, pentru omul care a fost lăsat lat la pământ de jefuitorii de azi și pe care nu-l ridică cel care are sutană sau costum și care merge la biserică. 

4. Oameni care să nu creadă  nici o minciună. Minciuna e azi la rang de cinste fiindcă Diavolul are azi mulți fii. Există azi  un mecanism al minciunii prin care sunt înnegriți sfinții lui Dumnezeu și oamenii care vor binele acestei țări. România are nevoie de oameni care să nu fie creduli, naivi. Campania de vaxxinare a fost o  mare campanie de minciună în masă, la nivel global, poate cea mai mare campanie de mințire a populației de până acum. Nu știu câți au crezut această minciună dar mă rog lui Dumnezeu să ne ajute să fim românii care să nu mai credem nici o minciună oricât de sfânt ar fi ea îmbrăcată chiar de gurile unora care au și Numele lui Dumnezeu pe buze. 

5. Oameni gata să plătească prețul. România are nevoie de oameni gata să renunțe nu doar la libertatea lor ci chiar și la viața lor pentru a apăra valorile lăsate de Dumnezeu. Azi oamenii Diavolului încearcă să schimbe totul: scopul Bisericii în societate,  muzica, genetica mâncării, căsătoria, sexul, poziția femeii în slujire... până la banala culoare a unghiei. Fie ca oamenii lui Dumnezeu să înțeleagă că au datoria, fiindcă Dumnezeu este de partea lor și le cere asta, ca să se lupte pentru credința dată sfinților odată pentru totdeauna. Credința nu este doar calea prin care ajungem la mântuire ci este și setul de învățături din TOATĂ SCRIPTURA care exprimă voia lui Dumnezeu pentru om, învățături pe care omul mântuit trebuie să le respecte. 


Dumnezeu să binecuvinteze România! 

Dumnezeu să binecuvinteze România cu astfel de oameni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu