sâmbătă, 15 aprilie 2017

Apel la CALM şi RAȚIUNE în cazul FLORIN IANOVICI!

   

Suntem în timpul celei mai mari sărbători creştine, moartea şi învierea Domnului Isus Hristos. Ar trebui să fie linişte peste inimi, mulți nu o au, nu au avut-o niciodată, şi-i fac şi pe alții să păcătuiască instigându-i la ură faţă de conducerea Bisericii lui Dumnezeu Penticostale.
    Oameni buni, vă rog să vă liniştiți. Vă rog să gândiți, cel care a provocat acest circ, în loc sä se pocăiască, e omul pe care mulți azi îl plâng deşi el a izbit în conducerea Cultului, victima nu este el. Stați şi gândiți-vä doar câteva momente, chibzuiți, cine a gândit aceast joc ieftin şi l-a mutat în spațiul public în timpul unei slujbe sfinte? De ce nu vedeți adevärul?
   Sunt räi frații din conducerea Cultului pentru că i-au interzis cele scrise? Nu. În baza tuturor probelor existente măsurile au fost drepte. Dacă ați cunoaşte ce ştiu frații din conducere ați amuți, dacä sunteți de bună credință, fiindcă sunt unii care deşi "o ții de coarne spun că este ciută"!
   Oameni buni, Florin Ianovici a adus nişte argumente, în baza cărora a plecat din Biserica Penticostală, argumentele lui nu au incriminat conducerea Cultului, ci tot pe el.

1. Că în hârtia trimisä Bisericii Betel nu era trecută şi interdicția de a strânge bani pentru "Viaţă şi lumină", nu e dublă mäsură din partea conducerii Cultului, e un act de normalitate, nu Biserica Betel face parte din bordul de conducere al fundației "Viață si lumină" şi nu ea strângea colecte pentru fundaţie, e normal să fie trecută doar în dreptul pastorului Ianovici căci el fäcea acestea. Şi să nu credeți că frații nu au avut argumente serioase, probe, când i-au pus această interdicție. Diferența dintre cele două hârtii a fost doar un pretext de a ieşi repede afară fiindcă în Cult nu mai poate! 

2. Evanghelizări poate face pastorul Ianovici, nimeni nu l-a oprit. Da, să organizeze l-a oprit cäci aici e vorba de finanțe. Dar Florin Ianovici dacă chiar vrea oameni mântuiți se duce la metrou şi evanghelizează de luni până duminică, la Unirii, Obor, Lujerului etc. căci frații şi nimeni nu-l poate opri.  Poate să facă evaghelizări şi să predice, acesta a fost un pretext ca să iasă afară caci în Cult, că nu-l lasă frații să evanghelizeze. Dacă îi ardea inima după evanghelizare joi, 13.04.2017, la slujă predica Evanghelia, nu arunca cu mocirlă, pe facebook evangheliza, nu denigra. El a fost deranjat că nu poate organiza, e o mare diferență. Sä fim cu teamă de Dumnezeu şi să vorbim adevărul.

3. Florin Ianovici a pozat în victimă şi a mai scris public pe facebook:


   A scris că o să iasă cu materiale, dovezi şi fapte, după adevăr. Eu vă spun că nu o să facă aşa ceva. Dacă iese cu ADEVARUL nici un om sincer nu mai stă lângă el. Dacă iese cu născociri avocățeşti şi cu sentimentalisme psihologice eu, din dragoste pentru ADEVÄR şi pentru oamenii lui Dumnezeu, voi ieşi public cu zeci de probe şi cu zeci de martori şi se va vedea cine are dreptate. Dar nu o să iasă, nu cred. 

   Cu smerenie, vă rog, oameni buni, nu vă mai faceți păcate denigrând conducerea Cultului, manipulați fiind, pentru deciziile luate fiindcă nu ştiți nimic, dacă ați ştii doar câte ceva ați täcea. Nu vă mai faceți păcate, fiți cu teamă de Dumnezeu!

Dumnezeu să binecuvinteze Biserica!
Fie ca măcar în ceasul al 12-lea să se POCĂIASCĂ!

Un comentariu: