vineri, 29 august 2014

Cu parul!

poză de la www.maramedia.ro
   Ieri seară, 28.08.2014, după părtășia de la Casa de Rugăciune, două surori, soacra mea și sora Doinița au avut parte de un incident dulce-amar pe principala arteră din Voluntari.
  În timp ce se îndreptau spre casele lor, îmbrăcate cuviincios, un cetățean din Voluntari, cu o botă în mână le-a  oprit. Cu agresivitate le-a luat din cap baticurile, le-a aruncat jos și le-a spus: "Să văd ce face Isus al vostru acum".
  Surorile fiind speriate au încept să se roage. Când au început să se roage şi să ceară Sângele Domnului Isus Hristos ca protecţie, omul, a ridicat parul să le lovească. Nu a reuşit! I-a căzut jos parul! A ridicat  din nou bota în timp ce ele continuau să se roage dar din nou i-a căzut din mână! 
  În timp ce surorile se rugau mergând spre casele lor el înjura, blestema, ocăra şi zicea: "Mă blestemaţi? Mă blestemaţi?" La un moment dat nu a mai făcut nici un pas către ele. A rămas stană şi doar le privea cum se îndepărtează!

   Isus al nostru are TOATĂ PUTEREA ÎN CER ŞI PE PĂMÂNT şi îşi ocroteşte Biserica! Nu ne ruşinăm de Domnul Isus Hristos chiar dacă suntem agresaţi căci ştim că El este cu noi. Şi chiar dacă uneori o să fie îngăduit parul pe spatele nostru, al pocăiţilor, noi de  Domnul Isus nu ne lăsăm căci este al nostru! Să mergem pe urmele Lui!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu