vineri, 1 ianuarie 2016

2016 - Anul Bibliei! Anul Duhului! Anul Miresei!

  1. Anul Bibliei! Fie ca anul 2016 să fie anul în care în calitate de copii ai lui Dumnezeu, dar și de slujitori, să luăm Cuvântul lui Dumnezeu pentru noi și să predicăm toată Biblia. Deseori mulți predică despre evrei, mai nou despre norvegieni, înadins! Ne prefacem că nu vedem problemele care sunt, ne este frică de oameni în loc să ne temem de Dumnezeu și pasajele din Scriptură care ne condamnă și pe noi, care ne mustră și prin care Dumnezeu ne cere să ne pocăim, nu le predicăm, sau le răstălmăcim, și predicăm despre Sodoma și Gomora, doar despre Saul, despre fariseii de acum 2000 de ani, doar despre Avraam părintele nostru ...! Fie ca acest an să fie anul Bibliei depline, complete. Să predicăm tot! Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu!!!

Apocalipsa 22:18-19!
  •  ”Mărturisesc oricui aude cuvintele prorociei din cartea aceasta că, dacă va adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu îi va adăuga urgiile scrise în cartea aceasta. Şi, dacă scoate cineva ceva din cuvintele cărţii acestei prorocii, îi va scoate Dumnezeu partea lui de la pomul vieţii şi din cetatea sfântă, scrise în cartea aceasta.” 

  Fie ca anul acesta să fie anul în care să predicăm Bisericii și din Epistola lui Iuda; Fapte 20:27-38; Matei 7; Matei 23; Apocalipsa 2:2; Romani 8; 1 Corinteni 2 ...

  Fie ca anul acesta să fie anul Bibliei depline, complete! Predicăm și de Saul, și de evrei, și  de ... dar predicăm și lucrurile spinoase unde NOI trebuie ca să ne pocăim, aspectele care pentru mulți țin de domeniul legalismului ...! Vom regreta amarnic dacă vom face nu nebăgare de seamă lucrarea lui Dumnezeu. Vom regreta amarnic dacă vom predica ca să gâdilăm urechile. 


  2. Anul Duhului! Fie ca în anul 2016 Biserica să tânjească, să dispere, să caute cu toată inima Duhul Domnului, botezul Duhului, plinătatea, re-umplerea și umblarea prin Duhul. Fără Duhul Domnului firea este biruitoare! Fără Duhul Domnului suntem epave! Fără plinătatea Duhului suntem o cauză pierdută! Domnul ne varsă din gura Lui dacă rămânem căldicei! 
    Numai unde sunt oameni plini de Duhul Domnului, Duhul descoperă duhurile străine care vor să-i înșele chiar și pe cei aleși! Numai unde sunt oamenii plini de Duhul Domnului, Duhul dă autoritate și sunt date pe față duhurile străine care sunt atât de nerușinate încât rostesc chiar cuvinte din Biblie doar ca să inducă în eroare! Numai unde este Duhul Domnului există tărie!

  •   „Roaba aceasta s-a luat după Pavel şi după noi şi striga: „Oamenii aceştia sunt robii Dumnezeului Celui Preaînalt şi ei vă vestesc calea mântuirii.”  Aşa a făcut ea timp de mai multe zile. Pavel, necăjit, s-a întors şi a zis duhului: „În Numele lui Isus Hristos îţi poruncesc să ieşi din ea.” Şi a ieşit chiar în ceasul acela.” Fapte 16:17-18. 

   Doamne vrem Duhul Tău! Vrem plinătatea Duhului! Vrem să vină și să dea toate darurile Sale Bisericii căci sunt pline multe Biserici de ghicitori și s-au împuținat prorocii Tăi Doamne! Sunt mulți care vorbesc și prea puțini cei care vestesc! Vrem plinătatea Duhului! Aleluia! 

  •    „Atunci se vor teme de Numele Domnului cei de la apus şi de slava Lui cei de la răsăritul soarelui. Când va năvăli vrăjmaşul ca un râu, Duhul Domnului îl va pune pe fugă.” Isaia 59:19. 
  
  Nu contează cine este vrăjmașul nostru când cu noi este Duhul Domnului. El, Duhul Sfânt-Dumnezeu, biruiește ÎNTOTDEAUNA!!!  El îl pune pe vrăjmaș pe fugă! Să căutăm zi și noapte plinătatea Duhului!

  3. Anul Miresei! Fie ca anul 2016 să fie anul în care mireasa, Biserica se pregătește pentru MIRELE ei! Noi nu ne pregătim ca să ne vadă oamenii. Când mergem la Biserică, la părtășie nu mergem ca să ni se vadă ultimele achiziții, NU MERGEM CA SĂ ETALĂM FIREA, nu facem așa ceva căci dacă am face astfel nu am fii copiii lui Dumnezeu, căci noi nu umblăm după lucrurile de jos! Noi mergem la părtășie ca El să se vadă, ca noi să fim tot mai mici și El că crească în noi, mergem căci ne este dor de El, căci vrem să vină după noi, mergem ca să căutăm neprihănirea! Noi vrem cu Domnul Isus Hristos!  

 şi i s-a dat să se îmbrace cu in subţire, strălucitor şi curat.” (Inul subţire sunt faptele neprihănite ale sfinţilor.)” - Apocalipsa 19:8

   Nu dăm bani și apoi sunăm cu clopoțelul că noi am dat, că noi am făcut, nu vrem să ne arătăm neprihănirea înaintea oamenilor dar vrem să avem faptele neprihănirii. Vrem să dăm în fiecare zi mai mult decât un pahar de apă în Numele Domnului, vrem să ne strângem comori în cer căci acolo este inima noastră, vrem să vedem pe Domnul în sărac, în orfan, în văduvă, în bătrân! Vrem să avem inul curat pe noi! 

   Mirele vine! Mireasa trebuie să fie gata! Pașii lui se aud! Să avem o credință faptică!!! 


   Fie ca în acest an să punem accent pe TOATĂ SCRIPTURA, pe PLINĂTATEA DUHULUI și pe TRĂIRE, JERTFIRE, DĂRUIRE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu