sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Mâncaţi STRICĂCIUNI şi apoi verificaţi data expirării?

     
old.mytex.ro
Când cumpăraţi ceva nu verificaţi termenul de valabilitate ca să vedeţi dacă produsul este în regulă? Eu cred că majoritatea aveţi grijă de ce ingeraţi ca nu cumva să mâncaţi stricăciuni. Dumnezeu când ne-a creat ne-a înzestrat cu simţuri ca să vedem, mirosim şi să simţim dacă ceva este stricat şi să ne păzim. 
       Trupul acesta îl păzim de expirăciuni! Dar sufletul? Verificăm noi ceea ce mâncăm din punct de vedere spiritual? Constat cu durere că tot mai puţini verifică. Ghicitoarea din Filipi azi ar fi vedetă mare căci mulţi am zice că s-a întors la Dumnezeu doar pentru că a spus:

  •  "Pe când ne duceam la locul de rugăciune, ne-a ieşit înainte o roabă, care avea un duh de ghicire. Prin ghicire, ea aducea mult câştig stăpânilor ei. Roaba aceasta s-a luat după Pavel şi după noi şi striga: „Oamenii aceştia sunt robii Dumnezeului Celui Preaînalt şi ei vă vestesc calea mântuirii.”  (s.m.) - Fapte 16:16-17. 

  Azi, această ghicitoare doar că a spus cuvintele de mai sus, cu duhul ei de ghicire demonic ar hrăni pe mulţi! Foarte mulţi ar spune: "S-a pocăit vedeta care ghicea"! "Dumnezeu a lucrat!", "Uite ce cuvinte spune!"  Ar fi plimbată prin zeci de case de rugăciune! Sute şi mii de euro ar curge! Imagine, lupta pentru imagine căci Mamona este în multe inimi şi mii de duhuri. 

  Dumnezeu apreciază pe cei care verifică mâncarea spirituală pe care o mănâncă! Dumnezeu ne cere să testăm pe cei care ne hrănesc din punct de vedere spiritual! În vremurile din urmă lupii răpitori care iau glas de oaie şi predică ca să gâdile urechile pentru câştig mârşav s-au înmulţit. Testaţi pe cei care dau hrană! Vedeţi din ce duh predică! Nu vă jucaţi cu sufletele voastre căci hrana spirituală stricată, venită din duhurile Diavolului, duce în iad!

"«Ştiu faptele tale, osteneala ta şi răbdarea ta şi că nu poţi suferi pe cei răi, că ai pus la încercare pe cei ce zic că sunt apostoli şi nu sunt şi i-ai găsit mincinoşi."  - Apocalipsa 2:2

   Să cerem Duhul lui Dumnezeu, să cerem darul deosebirii duhurilor, să ridice Dumnezeu proroci tari care prorocesc din Duhul şi care descoperă tainele ... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu