miercuri, 19 aprilie 2017

Autorul moral al răzmeriței este - Florin Ianovici

  

 Se aude de nu ştiu ce răzmeriță. Am fost şi eu informat că azi duhul răzvrătirii vrea să lucreze. Dacă au ajuns mesajele fiilor lui "Core, Datan şi Abiram" chiar şi la mine, mesaje care îndeamnă la acțiuni de protest, este foarte sigur că şi Florin Ianovici ştie de ele mai ales că au apărut pe publicația "de casă" care-l promovează şi denigrează conducerea Bisericii lui Dumnezeu.

   Ipocrizia este mare, a acestui om, fiindcă într-o chestiune care nu l-a privit, familia Bodnariu, a ieşit şi a îndemnat PUBLIC să nu se protesteze, unii zic că din Norvegia au intrat în fundația "Viață şi lumină" sute de mii de euro şi de aceea a luptat să împiedice protestele pentru cauza Bodnariu.

  Acum, fiindcă este persoana lui în joc şi vizată direct, în mesajul care îndeamnă la răzmeriță  durerea mare este: de ce nu poate să strângă bani?, (acum) Florin Ianovici nu iese cu un comunicat PUBLIC în care să condamne această mascaradă ieftină care este doar un fel de şantaj dar clar deranjează ordinea şi liniştea publică!

  Fiindcă nu iese public împotriva acestei inițiative mârşave, de care se alege praful,  este clar că autorul moral, cel puțin moral, dacă nu chiar organizatorul ei, este Florin Ianovici fiindca persoana lui este implicată şi nu se distanțează condamnând aceste acțiuni menite să sucească adevărul.

   Vedeți imaginea de mai sus şi o să vă dați seama cu câtă viclenie lucrează. Nu spun protest, spun "REUNIUNE". Doresc să pună presiune, să influențeze decizia conducerii unei instituții prin mijloace viclene şi demonice dar totuşi cu frică şi se ascund după cuvinte. 
  
   Vă întreb pe voi toți susținătorii lui Florin Ianovici chiar ştiți cine este şi de ce este capabil?

   Eu ştiu şi am de azi toată libertatea să vă spun şi vouă!

   Mai mult, dacă cineva, se va duce să aibă în vedere că comite o faptă PENALĂ:



 Administratorul ziarului www.infocrestin.com pentru că incită la ură împotriva unei instituții religioase si la deranjarea liniştii şi ordinii publice comite o acțiune penală. 

    Voi acționa conform legilor statului fiindca eu sunt tulburat, liniştea mea este tulburată, şi sunt convins că nu doar eu!

  Acum vedeți cine este Florin Ianovici, autorul moral al acestui plan, şi de azi o să vedeți clar.
  

Un comentariu:

  1. -pentru mine este foarte clara situatia , primul razvratit a fost Lucifer(satana) pentru ca nu ia convenit sa fie sub ascultare si supunere , a vrut sa fie el stapan , si de atunci continua sa instige la razvratire si ura impotriva lui Dumnezeu si a copiilor sai . Totusi sa nu uite cei razvratiti ca in fata lui Dumnezeu razvratirea este limita de unde nu mai exista intoarcere , si spun asta bazat pe cuvantul Domnului , Datan , Abiram , Core, toti cei care sau razvratit la intrarea in Canaan . Uneori pamantul se deschide si ii inghite iar daca nu se intampla asta toti vor muri in pustiu.

    RăspundețiȘtergere