luni, 12 iunie 2017

Ce mai cauți în SLUJIREA ADEVĂRULUI când viața-ți este clădită pe MINCIUNĂ?

Facebook

  • "Nu ştiţi că voi sunteţi Templul lui Dumnezeu şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi?  Dacă nimiceşte cineva Templul lui Dumnezeu, pe acela îl va nimici Dumnezeu, căci Templul lui Dumnezeu este sfânt, şi aşa sunteţi voi. Nimeni să nu se înşele: Dacă cineva dintre voi se crede înţelept în felul veacului acestuia, să se facă nebun, ca să ajungă înţelept." 1 Corinteni 3:16-18

Un om înțelept spunea că darurile sunt ZERO dacă nu există CARACTER! 

Odată un slujitor a făcut mult bine şi a dus mai mulți slujitori în devenire peste mări şi țări pentru câteva luni dar înainte i-a pus să-şi dea cuvântul că se vor întoarce. Toți şi-au dat cuvântul că se vor întoarce în țară!

Doi, orbiți de mirajul Occidentului, au devenit din slujitori politicieni şi cuvântul lor, nu doar atunci, cel puțin de atunci încoace, a devenit o cocă moale, plastelină, nu s-au mai întors, de atunci se tot întorc dar nu la cuvântul dat ci cum vor poftele din ei, sunt un hopa-mitică, cad şi se ridică în funcție de împrejurările firii lor. Cuvântul lor, e un abur, un spin, e o trestie. Aceştia, care mint aproape cum respiră pot avea daruri, talente, funcții, titluri, joc de scenă dar sunt doar chimvale care fac gălăgie, NIMIC mai mult! 

Slujitorii cu daruri dar fără caracter sunt slujitori ai pântecului, dacă nu mai rău. Au fost primii care au vândut, cu argumente pseudo-biblice, Biserica, după ce s-au vândut pe ei, de frică şi pentru beneficii şi aşa mereu vor face!

Interpretări ... Deloc! Minciuna e minciună! Fiecare om are momente când spune ceva şi împrejurările sunt de aşa natură că nu mai iese cum a spus dar atunci situația nu ține doar de tine şi dacă ai demnitate te smereşti, îți ceri iertate dacă e cazul şi explici. 

Îmi povestea un prieten despre o situație când efectiv s-a împrumutat de undeva şi nu a reuşit decât după mult timp să-şi onoreze cuvântul. Dar el nu s-a făcut că plouä, suna, explica în toată această perioadă... Au fost neprevăzute care nu au ținut de el, o perioada extrem de grea s-a scuzat sincer şi când a avut posibilitatea şi-a ținut cuvântul. 

În cazul celor care spun răspicat una şi fac alta, total pe dos, voit, că îi prinde läcomia, confortul, arunca cheile, zic de doua ori că... dar apoi o scaldă deoarece ..., au etichetă de mincinoşi, nu de la doi ci de la douăzeci, şi-au încălcat cuvântul SOLEMN dat, aceştia, chiar dacă joacă bine şi se comportă ca şi cum ar fi cei mai cinstiți ei ştiu despre ei că sunt pleavă şi dacă nu ştiu le scriu că slujba lor chiar dacă poate să încânte urechea  ea în duh dărâmä, usucă, distruge ... lucrarea Domnului! Asta e grav! Foarte, căci cine se atinge de LUCRAREA DOMNULUI ca să-i facă rău declară război lui Dumnezeu Însuşi!

Ce să mai zic de cei care spun minciuni, inventeaza experiențe, fabulează dupa modelul INDIANUL... spunand ca predica EVANGHELIA ....

O, ai mila Doamne!

  • "Nu ştiţi că voi sunteţi Templul lui Dumnezeu şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi?  Dacă nimiceşte cineva Templul lui Dumnezeu, pe acela îl va nimici Dumnezeu, căci Templul lui Dumnezeu este sfânt, şi aşa sunteţi voi. Nimeni să nu se înşele: Dacă cineva dintre voi se crede înţelept în felul veacului acestuia, să se facă nebun, ca să ajungă înţelept." 1 Corinteni 3:16-18

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu