vineri, 9 iunie 2017

Polonia - STAT SUVERAN! Model de NORMALITATE!

Sursa

Singurul mijloc prin care atentatele islamiste pot fi evitate este ca musulmanilor sa li se interzica sa emigreze in Polonia! 
Un sondaj recent, efectuat de Centru de cercetare al Opiniei Publice, arata ca 74% dintre polonezi sunt de acord cu aceasta concluzie logica, rationala, dar atat de incorecta politic. Ministrul de interne polonez Mariusz Błaszczak a declarat ca Polonia nu este amenintata de atacuri teroriste, tocmai pentru ca se afla intr-o situatie diferita de cea a Europei Occidentale, pentru ca “noi nu suntem angajati intr-o politica multiculturala si nu suntem corecti politic.”
“Actualul guvern polonez a schimbat politica fostului guvern, care deschidea portile in fata refugiatilor. Din aceasta cauza, toate greselile care au dus la evenimentele tragice din vestul Europei, nu au afectat Polonia” – a mai spus Blaszczak.
Jarosław Kaczyński, liderul partidului conservator Lege si Justitie (PiS), a declarat ca un adevarat razboi este dus in momentul de fata impotriva Europei. El a spus: “Fie Europa se va trezi si va incepe sa ia in considerare in mod serios masuri ofensive impotriva acestor amenintari, fie acest tip de incidente va continua.”

ONG-urile umanitare, care apartin stangii poloneze, au cerut ca Polonia sa respecte Conventia de la Geneva din 1951 si legislatia europeana asupra dreptului la azil. Guvernul conservator le-a sfatuit insa sa ceara ajutorul Arabiei Saudite si a celorlalte tari din Golf, pentru ca refugiatii sa fie adapostiti, sau sa ceara NATO stabilirea unor tabere pentru refugiati, protejate, in Siria, sau in alte locuri unde sirienii ar vrea sa traiasca.

Datorita pozitiei inflexibile adoptata de guvernanti conservatori polonezi, care pun siguranta si securitatea propriilor cetateni, inaintea indatoririlor umaniste fata de soarta imigrantilor asiatici si africani, Comisia Europeana a amenintat recent Polonia, dar si Ungaria, cu sanctiuni, asta incepand din luna iunie.
Comisarul European pentru Imigrare – da, Uniunea Europeana are si asa ceva – grecul Dimitris Avramopoulos, a adresat un ultimatum guvernarilor "reactionare" de la Varsovia si Budapesta: “Cer Poloniei si Ungariei, care nu au relocat nici macar un singur refugiat, sa inceapa imediat sa faca acest lucru
.”
Raspunsul lui Beata Szydlo – prim ministrul polonez – nu s-a lasat asteptat: “Comisarul ar trebui mai bine sa se gandeasca ce trebuie facut ca acte ca atentatul de la Londra sa nu se mai produca. Polonia nu va ceda niciodata in fata unui santaj, ca acela folosit de comisar.”

“Niciodata” e, totusi, mult spus. Polonia si Ungaria nu vor ceda atat timp cat polonezii si ungurii vor vota dreapta, cea care le-a asigurat pana acum siguranta si securitatea, aflate pe cale de disparitie, azi, in Europa occidentala.

Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu