vineri, 2 iunie 2017

Mitul încălzirii globale - DEMONTAT! Trump nu se lasă mințit, e bine!


Sursa foto

Donald Trump scoate Statele Unite din cea mai epocala aiureala leftista a secolului: "Batalia pentru climat", numita, pana in momentul in care  banchizele polare au refuzat sa se topeasca, nerespectand niciunul dintre termenele livrate opiniei publice mondiale, in ultimii zeci de ani, de eco-sonati, si "Lupta impotriva incalzirii globale".

Dar cat de periculos este in realitate Codoiul (CO2), inamicul numarul 1 al lui Barack Obama si al altor leftarzi, pentru starpirea caruia unii isi baga in buzunare zeci de miliarde de dolari/an?

"Anumiti meteorologi si eco-stalinisti au creat o teorie fara alternativa si fara permisiunea de-a fi pusa sub semnul intrebarii, asa numita ipoteza bioxidului de carbon. 
Aceasta teorie nefondata ne arata ca asistam la o incalzire globala cauzata de cresterea antropogena a bioxidului de carbon, adica omul e cauza si se subintelege omul alb. Aceasta este cauza schimbarii climatului mondial si basta. Nu se accepta contraziceri de la nimeni, indiferent de competenta persoanei. Este un UKAZ politic aidoma celor date de Sovietul Suprem. 

Insa.... atmosfera, aerul este format din 21% oxigen, 78% azot si restul cantitati infime de argon si bioxid de carbon, acesta din urma se afla in atmosfera intr-o concentratie de doar 0,038%, adica la 100.000 molecule de aer, avem 38 de CO2. 
Din aceste 38 de molecule 97% au o origine naturala din eruptii vulcanice, paduri incendiate sau descompunere vegetala. Doar 3% au drept o cauza antropogena ( cauzata de om). 
Deci 1 singura molecula din 300.000, acea molecula de bioxid de carbon cauzat de om sa fie responsabila de schimbarea climatica....??? 

114 cercetatori de renume, inclusiv NASA dotata cu dovezi zdrobitoare au inaintat un raport in acest sens ONU. Fara nici un rezultat sau raspuns. Raportul a fost ignorat totalmente, iar mediile din EU si USA s-au intrecut in a intensifica medial mitul incalzirii globale cauzat de om. Repetarea penetranta a acestor teorii absurde are drept rezultat un colaps al logicii si convingerilor logice bazate pe dovezi stiintifice in fata opiniei colective impuse" - Dr. Burkhard Vos, text aparut in Junge Freiheit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu