sâmbătă, 18 august 2018

Manipularea prin dezinformare - o metodă folosită de fiii nopții!



Pentru cei care lasă uşa deschisă şi pentru analize ceva mai soficsticate punem următoarea întrebare: UNDE SÎNT HULIGANII CARE AU PRODUS VIOLENŢELE DIN NOAPTEA DE VINERI? S-au evaporat? Nu-i mai întreabă nimeni nimic? Nu-i mai caută nimeni sau nu mai sînt consideraţi responsabili pentru reacţia jandarmilor?
Orice om care îşi permite libertatea de gîndire îşi pune aceste întrebări, căci imaginile din seara de vineri arată foarte clar că toată nebunia de după ora 23.00 a fost generată de agresarea jandarmilor de către cîteva grupuri bine constituite care au atacat forţele de ordine cu bucăţi de bordură, cu pietre, cu sticle de apă şi, în general, cu ce au găsit la îndemînă. Ba chiar cu cocteiluri Molotov, pregătite din timp şi depozitate într-o maşină, aşa cum se aude pe una dintre înregistrările video! Totul culminînd, desigur, cu agresarea bestială a jandarmeriţei şi a colegului său, lăsaţi în mod ciudat pe mîna protestatarilor de către colegii lor.
Acum, toată propaganda lui Iohannis îşi îndreaptă acuzaţiile către un singur vinovat: Jandarmeria! În acest sens, în zilele de sîmbătă şi duminică de după „Mitingul diasporei”, s-au organizat încă două proteste extrem de paşnice, în care manifestanţii erau dispuşi să le ofere jandarmilor flori şi bomboane de ciocolată, ca şi cum ar fi uitat complet de gazarea din seara de vineri!
În mod logic, ar fi trebuit să asistăm în cele două zile la un protest împotriva jandarmilor din moment ce s-au înregistrat deja sute de plîngeri penale contra lor. Însă, în mod ciudat, sîmbătă şi duminică a fost o linişte deplină în Piaţa Victoriei, fără incidente, fără gaze, fără provocări.
Motivul acestei stări de lucruri merită să fie analizat, căci în acest timp, adică mai bine de o săptămînă de zile, nimeni nu mai vorbeşte despre „huliganii” care au provocat intervenţia în forţă a jandarmilor, ci doar despre violenţa acestora faţă de populaţia civilă! Aceasta este, în opinia noastră, faza a doua a scenariului pus la cale încă din primele momente ale anunţării „mitingului diasporei”!

Articolul integral aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu