vineri, 17 august 2018

Manipulări ieftine de la pângăcioşi de serviciu



Dacă nu vrei să te murdăreşti pe încălțăminte nu te duce când plouă pe arătură.

Dacă vrei să respiri aer curat nu te duce în centrul Bucureştiului.

Dacă vrei să primeşti cuvinte frumoase, sau măcar să nu pleci cu modele pe piele acasă de la protest, nu arunca cu fecale în organele statului care au ca scop tocmai combaterea unor asemenea practici, nu sparge gardul care este pus pentru buna organizare a evenimentului, nu răspândi vorbe provocatoare, nu instiga la nesupunere publică, nu arunca cu obiecte în oamenii puşi să organizeze bine evenimentul.

Am fost la toate protestele din Bucureşti pentru familia Bodnariu. Am fost la manifestații pentru Familia normală. Acolo au fost aceiaşi jandarmi, care sunt în slujba organelor statului pentru binele nostru. Nu au dat cu gaze în protestatari, nu au lovit pe nimeni, nu au tras cu tunul cu apă, dimpotrivă, s-au comportat foarte frumos, exemplar.

De ce jandarmii au acționat cu hotărâre, acum, în august 2018? Fiindcă au fost provocați, au fost incitați, au fost atacați. Statul funcționează după legea talionului. Dacă arunci cu bolovani nu primeşti banane.

Dacă protestatarii doreau pace, vorbe frumoase trebuiau să procedeze ca în cazul Bodnariu sau să stea în casele lor  cu familiile lor.

Au oferit scandal şi au primit disciplinare.

Şi după ce s-au băgat în gura leului acum se plâng că au fost "ciupiți" de degete. După ce s-au jucat cu sabia se plâng pe toate ecranele, "cei 1 milion din diaspora" veniți cu mesaje de "bun simț", că s-au tăiat.

Pentru "rezistenții" creştini am două pasaje:

  • Romani 13:4 El este slujitorul lui Dumnezeu pentru binele tău. Dar, dacă faci răul, teme-te, căci nu degeaba poartă sabia. El este în slujba lui Dumnezeu, ca să-L răzbune şi să pedepsească pe cel ce face rău.

(Atunci aveau săbii, nu bastoane)

Timotei 2

1. Va indemn, dar, inainte de toate, sa faceti rugaciuni, cereri, mijlociri, multumiri pentru toti oamenii,
2. pentru imparati si pentru toti cei ce sunt inaltati in dregatorii, ca sa putem duce astfel o viata pasnica si linistita, cu toata evlavia si cu toata cinstea.
3. Lucrul acesta este bun si bine primit inaintea lui Dumnezeu, Mantuitorul nostru,
4. care voieste ca toti oamenii sa fie mantuiti si sa vina la cunostinta adevarului.

Te întreb, creştinule evanghelic, îndemni la pace prin asocierea ta cu anarhiştii? Împlineşti Evanghelia?  Cum mai poate accepta de la tine Evanghelia unul împotriva căruia eşti plin de ură, când tu nu doreşti salvarea, ci distrugerea?

Mai dorim noi cu adevărat mântuirea semenilor nostri? Nu cei bolnavi au trebuință de doctori? Dar cine să se ocupe de vindecare când cei care ar trebui au ură în inimă, nu milă, nu dragoste,
când tocmai vindecătorii sunt bolnavi?

Dumnezeu să ridice România!

P. S. Dacă tot v-ați jucat cu focul măcar fiți bărbaţi, nu vă tot plângeți, nu vă mai victimizați!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu