sâmbătă, 18 august 2018

Politicieni şi partide care se tem de Europa iar de Dumnezeu nu se tem de loc: PNL!


Ludovic Orban, Președintele Partidului Național Liberal, a afirmat pe 26 iulie 2018, conform Agerpres, că fiecare membru al PNL trebuie să se plaseze față de referendumul pentru căsătorie conform propriei sale conștiințe.
El a motivat că partidul său nu-și asumă politic, instituțional, cerința a trei milioane de cetățeni pentru că nu ar dori să… politizeze subiectul!
Vom vedea la următoarele alegeri parlamentare ce va crede despre aceasta cel puțin două treimi din electoratul PNL, despre care un sondaj recent arată că ar fi nemulțumit dacă partidul favorit ar respinge în Parlament inițiativa cetățenească de organizare a referendumului.
Alt sondaj recent arată că peste 84% din votanții PNL se opun „căsătoriei” homosexuale, prin urmare sunt favorabili clarificării definiției căsătoriei conform inițiativei cetățenești care va fi supusă referendumului.

Sursa:

https://stiripentruviata.ro/pnl-nu-sustine-oficial-referendumul-pentru-casatorie-dar-liberalii-pot-vota-dupa-constiinta/

P.S. 

O asemenea poziție a PNL este cea mai puternică lovitură pe care un partid "național" o poate da României, românilor. Este catastrofal cum PNL se poziționează, cu mănuşi, între familia sfântă şi homosexualitate! Ar trebui să susțină puternic numai familia fiindcă familia este deasupra oricărui partid politic şi la baza unui stat puternic, familia sfântă care pleacă de la căsătoria între un bărbat şi o femeie.

Dar ce joc de cuvinte, nu doresc să politizeze referendumul, doar ca să fie şi dupa placul Europei. De parcă legile în România sunt făcute de găini, nu de politicieni, parcă ei dacă sunt în politică nu au familii şi nu sunt reprezentanții românilor în Parlament, daca sunt politicieni nu au menirea de a proteja valorile si viitorul tarii. 

Acum nu vor să politizeze referendumul dar pe Iohannis care susține homosexualitatea au anunțat că-l susțin pentru un nou mandat, pentru el îl politizează dar nu-şi asumă Referendumul... Jalnic!

Cu durere o spun, din nou se constată că lumina evanghelicilor din PNL s-a cam stins!

Dumnezeu să aibă milă de România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu