sâmbătă, 4 august 2018

Norma e dată de Biblie


Există în ziua de azi multe citate precum cel de mai sus. Mulți vor să pară înțelepți şi emit ce consideră ei că este "înțelepciunea"!

Dacă în enunțurile îndrăznețe introduc şi Numele Domnului chiar cred că au emis ceva de valoare, vedeți din nou citatul!

Nici un om nu trebuie să creadă că poate totul, la fel ca Dumnezeu, chiar cu ajutor de la Domnul! 

Dumnezeu e Dumnezeu!

Capacitatea omului sfințit şi sfânt care se bazează total pe Dumnezeu, prin har, este incomparabilă cu cea a unui om care bea păcatul precum apa. 

Dar omul sfânt, tu sau oricare altul, nu poți totul ca Dumnezeu, nici cu ajutorul Lui, fiindcă El este Ceatorul iar noi suntem făptura Mâinilor Sale, Dumnezeu nu poate fi încorsetat nici chiar de Univers, noi suntem strânşi de un trup din humă, Dumnezeu e sfânt prin natura Lui, noi numai prin har şi sfințire ... Iar în Biblie nu avem o asemenea promisiune, că prin ajutorul Lui putem totul ca Dumnezeu.

Ca să putem totul ca Dumnezeu ar însemna să primim atributul atotputerniciei, atribut pe care numai Dumnezeu îl are,  e ca şi cum am încerca să bagăm într-un bec nu doar pământul, nu întreg Universul, totul, infinitul. Este imposibil!

Dumnezeu ne-a creat mici şi cel frumos este să dorim, să ne dăm toate silințele, să credem în ajutorul Domnului pentru a fi tot mai neprihăniți, tot mai invizivili, prin har, ca El să fie vizibil iar firea păcătoasă să dispara!

Biblia e norma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu