duminică, 20 decembrie 2015

Carmen Yka și instigarea la distrugere a familiei Bodnariu! Carmen Yka sau cei de partea BARNEVERNET, cu moartea în imimă și fără identitate care luptă să distrugă principii sfinte, pastori și familii!



  Există o Carmen Yka pe Facebook foarte periculoasă. După modul cum scrie cred că am văzut acest fel de-a scrie, punctuația, aceeași topică la un pastor. De aceea cred că numele de Carmen Yka este doar numele cuiva care lovește puternic în principiile sfinte, în oamenii lui Dumnezeu și în familia Bodnariu sub acoperire, sub o identitate falsă! 
   Bănuiesc că aceast(ă)  Carmen Yka care se crede dumnezeu mai sus decât Dumnezeu este un predicator foarte cunoscut care lovește în ceea ce nu-i convine dar nu o face ca un slujitor al Domnului ci sub identitate mascată după principiu lovește și fugi. Posibil să mă înșel de aceea îi cer public acestui(ei) Carmen Yka să ne spună cine este, numele ...
    Oricum, fie că aceast(ă) Carmen Yka este o persoană cu identitate falsă sau nu ea este o persoană care face lucrarea lui Satana! Carmen Yka face lucrarea lui SATANA! 
     Hristos Domnul a protestat în fața fariseilor în public. Citește Carmen Yka Matei 23 și vezi modul în care Hristos s-a ridicat împotriva abuzurilor fariseilor în public și le-a adresat cuvinte grele! Hristos este modelul nostru!!!
     Cine ești tu Carmen Yka să spui cine se califică să reprezinte în public familia Bodnariu și cine nu, cine are greutate evanghelică și cine nu? Carmen Yka spune că fratele pastor Ionescu nu are greutate evanghelică! Dar cine te-a pus pe tine să spui cine are sau nu? Noi nu știm cine este Carmen Yka! Mai mult, bănuim că este un fariseu care atacă pastorii cu principii! O persoană fără identitate este calificată să ne spună nouă copiilor lui Dumnezeu cine are dreptul să ne reprezinte în public și cine nu, cine are greutate și cine nu are? 

    ---Vă rog să citiți mai întâi Print scrn-urile de mai jos și apoi veți înțelege tot ce am scris în cele ce urmează.--

 Cum să nu fie din convingere religioasă despărțirea copiilor familiei Bodnariu de părinții lor când în motivare părinții au fost acuzați de un creștinism radical? Dar cum poți să spui că cei din SUA care au copii mulți au făcut copii ca să beneficieze de ajutor de la stat și să trăiască de pe urma copiilor lor? Nu îți este rușine Carmen Yka? Faci aluzie că pastorii care au copiii mulți, slujitorii care au copii mulți, frații care au copii mulți au făcut copii ca primească un venit bun de la stat? Nu îți este rușine să insinuezi că Marius și Ruth au făcut copii ca să aibă un venit de la statul Norvegian? 
   Câtă neobrăzare să spui că pastorii care cheltuiesc timp, bani, se roagă și postesc pentru acest caz o fac pentru popularitate! Această persoană care nu și-a scris numele își dă identitate pe față, copilul DIAVOLULUI! Am mai văzut clișeul acesta cu a iubi adevărul mai mult decât popularitatea într-o înregistrare video la un pastor. Oare cum l-o chema?
  Cum poți să insinuezi că pastorii, liderii, nu sunt pocăiți și că sunt fățarnici, că știu adevărul în cazul familiei Bodnariu și nu-l spun?Cum poți ca să spui că iubesc popularitatea și nu adevărul, că nu este persecuție religioasă? Pe ce fundament? 
   Cum poți să spui că familia Bodnariu a folosit violența fizică? O palmă la fund este violență fizică? De când tu o mână de țărână te ridici peste Dumnezeu?  Nu îți este teamă de Dumnezeu? 

  • Proverbele 13:24 Cine cruţă nuiaua urăşte pe fiul său, dar cine-l iubeşte îl pedepseşte îndată.
  • Proverbele 22:15 Nebunia este lipită de inima copilului, dar nuiaua certării o va dezlipi de el.
  • Proverbele 23:13 Nu cruţa copilul de mustrare, căci, dacă-l vei lovi cu nuiaua, nu va muri.
  • Proverbele 23:14 Lovindu-l cu nuiaua, îi scoţi sufletul din Locuinţa morţilor.
    
  Pentru toți cei care ați citit aceste rânduri vreau ca să vă spun că BARNEVERNET este un sistem demonic care este în multe inimi! Aveți grijă de persoane ca și Carmen Yka căci sunt ființe extraordinar de periculoase care se luptă ca să distrugă valorile sfinte ale lui Dumnezeu și pe oamenii curați care se luptă pentru cauza Domnului Isus Hristos! Sunt cu atât mai periculoși cu cât tot acest sistem de distrugere și-l clădesc pe cuvinte și versete din Biblie! 

  Nu devorați tot ce este pe piață! Analizați și vedeți cine sunt cei care vând produsele căci produsul este o extensie a celui care-l vinde. Dacă vânzătorul este un om distrus și produsul este la fel, aduce moarte. Dar dacă omul este un om cu teamă de Dumnezeu produsul este sfânt!!!







 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu