miercuri, 9 decembrie 2015

PENTRU CINE TREBUIE SĂ NE AUDĂ...




Începând cu Mardoheu care a protestat în fața palatului regal hotărârea de exterminare împotriva poporului său, Împărăteasa Estera și demersul ei salvator, atitudinea Apostolului Pavel care n-a părăsit cu una cu două Filipi, fără să-i confrunte demnitarii, până și intrarea Domnului în Ierusalimul corupt, intrare care a avut o nuanță triumfală, dar era de fapt un protest mesianic încheiat nu tocmai pașnic, cu bici și răsturnări de mese, am suficiente motive să organizez și să protestez în fața ambasadelor, consulatelor, instituțiilor de guvernare și oriunde, iar cât privește rușinea, mi-ar fi rușine să nu fac acest lucru!
Comuniștii și-au impus jocul și în bisericile noastre, recrutând informatori, intimidând și transformându-ne liderii în colaboratori, iar noi am învățat să fim cuminți, să ne rugăm în șoaptă!
Hitler a creat cele mai demențiale programe de exterminare și genocid ale epocii moderne și a neutralizat sau corupt o mare parte din clerul german, profitând de tăcerea majorității!
În vreme ce noi nu protestăm nicăieri, milioane de avorturi seceră cele mai nevinovate și mai vulnerabile ființe, iar desfrânații își afișează mizeriile în toate piețele publice!
Cer tuturor celor cărora le este rușine să iasă din taberele lor întărite ca să sufere ocara celor asupriți, să-și închidă blogurile, mediile de comunicare publice, fiindcă doar pentru că sunt virtuale, asta nu înseamnă că nu sunt reale! Acolo, dacă ar scrie – și scriu, că nu-i doare mâna – nu este și acesta un protest, nu sunt și acelea un fel de străzi? A, în strada cu asfalt e mai periculos și mai vizibil, nu? Tare mă tem să nu fie niște motive… norvegiene la mijloc, de se încearcă îmblânzirea noastră! Le știe Domnul pe toate și… le știm și noi!
Nu voi protesta pentru cauze politice, dar pentru a ieși în stradă pentru apărarea drepturilor de ordin divin, protestez oricând și oriunde, chiar dacă voi veni înapoi zdrențe sau deloc! Fără rușine și fără frică!
Așa să ne ajute Dumnezeu!
PS Cât privește oastea de însoțire pe care Ezra nu a cerut-o de la împărat, nici noi nu cerem oaste, noi suntem oastea! Probabil trebuia să adaug ceva și despre vremea lui Neemia când într-o mână țineau mistria iar în cealaltă sabia!

Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu