miercuri, 9 decembrie 2015

Copiii familiei Bondariu în PERICOL! Norvegia și-a pus ”luneta” pe ei! Norvegia crează MONȘTRII! Norvegia, țara unde sistemul determină un VAL TEROARE ÎN RÂNDUL COPIILOR!!!

   
protv
Pentru unii a face bine ține de domeniul încredințării. Pentru unii a ieși și a promova din toată inima valorile lui Dumnezeu ține de încredințare. Pentru unii a ieși în public și a cere răspicat ca cei cinci copii, între care unul de doar patru luni, care au fost răpiți, RĂPIȚI, de la părinții lor să fie dați celor cărora Dumnezeu ia dat ține de încredințare. 
   Să ajuți un om chiar ține de încredințare? Să te lupți pentru o familie ca părinții să își recupereze copiii furați chiar ține de încredințare? Aș zice dacă metodele prin care s-ar încerca ajutarea familiei ar fi la limita valorilor sfinte. Dar când ieși în stradă și protestezi, condamni abuzurile, proclami valorile lui Dumnezeu, răspândești lumina Evangheliei chiar ține de încredințare?
    Deci cine  ştie să facă bine şi nu face săvârşeşte un păcat! - Iacov 4:17
   Să ieșim în fața ambasadei Norvegiei și să cerem ca să dea familei Bodnariu ce este al ei, unitatea, copiii, este un lucru bun, o acțiune prin care ne arătăm dragostea și vestim valorile lui Dumnezeu. 
   Să avem în vedere căci trebuie să ne mișcăm repede căci familia suferă cum nu ne putem imagina noi cei care stăm la casele noastre împreună cu familia. Protestul în stradă care condamnă păcatul distrugerii familei Bodnariu este o soluție. Numai dacă ieșim cu miile noastre lucrurile se vor mișca repede și în bine. 
   Ieșirea a mii de oameni ai lui Dumnezeu  care să ceară oprirea chinuirii copiilor familiei Bodnariu și a părinților, care să afirme RĂSPICAT faptul că sistemul norvegian a creat unul dintre cei mai mari criminali ai secolului XXI, pe Anders Breivik, și nu vrem ca micuții familiei Bodnariu să fie lăsați pe mâna unui sistem corupt care se preface că nu-și dă seama căci prin despărțirea copiilor de părinții lor a provocat în cei cinci și în părinți răni adânci, răni inimaginabile. 
  Ieșirea a mii de oameni care să se ridice și să condamne abuzurile Norvegiei arătând astfel că nu li se permite să facă chiar ce vor fără ca să fie trași la răspundere, că nu pot ca să distrugă vieți și familii fără ca să li se ceară socoteală este un lucru foarte bun.
   Norvegia este țara unde din cauza sistemului rău rata sinuciderilor și a crimelor în rândul tinerilor este uriașă!

Într-o perioadă de 13 ani, între 1990 și 2002, Institutul Norvegian de Cercetări Urbanistice și Regionale (NIBR), a urmărit 100 000 de copii în custodia serviciilor de protecție (PC) în toată țara. Aceste date sunt folosite de Statistics Norway. Rata mortalității este mult mai ridicată în rândul copiilor în custodia PC și cauzele deceselor sunt accidente, sinucidere, ucidere și violență. În 2001, 114 copii au decedat în custodia PC, comparat cu 168 în restul populației.
150 de tineri, afiliați cu PC s-au sinucis în perioada 1990-2001, de opt ori mai mulți decât tinerii din familii normale. Copiii și părinții lor disperați care au de-a face cu aceste servicii sunt cu mult mai predispuși la îmbolnăvire decât celelalte familii. Au mari probleme de sănătate, iar această categorie de părinți înregistrează rate de sinucidere mult mai ridicate decât în restul populației. Acestea sunt statistici deprimante. (sursa)
  Copiii familiei Bodnariu sunt într-un pericol real. Fiecare zi de nepăsare, fiecare moment pierdut fără ca să ieșim mărește suferința copiilor și a părinților familiei Bodnariu. 
   Mă rog lui Dumnezeu să înțelegem că prin ieșirea în fața ambasadei Norvegiei facem o sumedenie de acțiuni bune, benefice, extraordinare.  Să ne doară pentru familia Bodnariu. Să nu stăm nepăsători căutând argumente. Putem să facem acest bine? Da! Binele nu este din sfera încredințării. Așa cum a apela la avocați și la politicieni pentru această cauză este bine și a nu încerca să ajuți pe această cale este rău tot astfel a ieși și a cere eliberarea copiilor familei Bodnariu și a condamna sistemul care distruge familii este bine iar a nu ieși este rău, indiferența este un mare păcat. Să ne doară și să nu fim indiferenți! Să nu ne ascundem după încredințări. Bine este să faci BINE! 
   Familia Bodnairu are nevoie de tine, de dumneavoastră, de noi toți!

    Doamne trezește duhul nostru! Doamne vino cu izbăvirea!
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu