luni, 7 noiembrie 2022

Fără pocăință degeaba e ....botez. Botezații fără pocăință sunt un dezastru pentru Casa Domnului!

                                                                                                                            sursa imagine


Pui de năpârci... Cu glasul ca de tunet mustra odinioară prorocul pe cei care cereau botez fără pocăință. Sunt convins că același glas și azi străbate cerul până la noi și nu e doar pentru cei care vor să se boteze fără a se pocăi de duhul lumii, de poftele veacului și de idoli. Glasul de atunci sună mai tare și mai grav pentru că  azi  prea mulți botezători fac lucrarea lui Dumnezeu cu nebăgare de seamă. Pui de năpârci azi e un mesaj pentru mulți botezători.

Pocăința e dovada că un om a fost născut din nou. Un om născut din nou iubește sfințenia lui Dumnezeu și caută lucrurile de sus. Omul născut din nou a murit față de lume, nu mai iubește duhul lumii, accentul pe carne, egoism, mândrie, idolatrizarea trupului. Omul născut din nou nu se scoate în evidență pe el și nimic din ce a făcut sau face el.  Omul  născut din nou caută plinătatea Duhului și tot ce spune Evanghelia. 

Cei botezați care au doar o formă de evlavie când intră în comunitatea sfinților aduc cu ei sistemul lumesc de care nu s-au lepădat prin pocăință. Azi sunt adunări întregi unde domină firea, duhul lumii și păcatul fiindcă cei care au intrat, cea mai mare parte, nu au trecut prin filtrul cerut de Dumnezeu, pocăința. 

Fugiți de adunările unde oamenii sunt botezați fără să li se ceară pocăința. Fugiți de adunările unde accentul care pe carne: fuste scurte, cercei, pantaloni, mușchi, auzi ... botox, silicoane. Păcate, acestea și multe altele, care sunt acceptate și nu se ia atitudine împotriva lor fiindcă cei care au intrat în adunări fără pocăință fac legea.

Calea lui Dumnezeu rămâne sfântă: 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu