miercuri, 13 mai 2015

Binecuvântată fie România! Fie ca susținătorii de la ACCEPT să se evapore!

www.ziarelive.ro

  Toți cei 14 membri prezenți ai Comisiei Juridice din Camera Deputaților au votat împotriva adoptării propunerii legislative privind „parteneriatele civile”, denumire sub care era deghizată legiferarea așa-zisei „căsătorii” între persoane de același sex.

  Propunerea, care a fost deja respinsă de Senat, va intra la vot final în plenul Camerei (decizională) cu recomandarea de respingere definitivă. Deși teoretic plenul are decizia în mâna sa, acesta nu trece practic niciodată peste recomandarea comisiei juridice, care are cel mai greu cuvânt de spus în materie de legislație.
  La dezbatere au fost prezenți reprezentantul Patriarhiei și membri ai societății civile, atât opuși adoptării propunerii (Coaliția pentru Familie și ConstituțieAsociația „Părinți pentru Ora de Religie”) cât și favorabili (organizația „minorităților sexuale”, „Accept” și Fundația „Stânga Democratică”).
 Apărătorii familiei naturale au fost reprezentați de dl. Paul Șușman, doctor în drept, care a fost și delegat din partea organizației juridice internaționale ADF International – „Alliance Defending Freedom International”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu