miercuri, 6 mai 2015

O inițiativă COLOSALĂ, inițiativa pastorului Cristian Ionescu

crestintotal.ro
  ”Antipa” nu este și nu poate fi un proiect instituțional, ci doar o acțiune de suflet. Cum odinioară Domnul știa că în Pergam este locuința Satanei, astăzi, poate mai mult ca atunci, întreaga lume a devenit un mare imperiu al întunericului.
”Antipa” este simbolul rezistenței până la moarte împotriva unui sistem statal opresiv, care se leagă de balaamiții și nicolaiții din biserici: unii dând îngăduințe păcătoase credincioșilor, alții introducând practici păgâne în închinarea creștină, dar ambii pentru a manipula poporul în împlinirea intereselor și ambițiilor lor. ”Babilonul” religios este deocamdată călare pe fiară, până în clipa în care aceasta o va devora. Pentru că, în cele din urmă, diavolul nu va îngădui închinarea decât pentru sine însuși (Apocalipsa 17).
Continuând să privim la Antipa, desprindem câteva aspecte legate de viața sa:
  1. Zilele lui Antipa sunt o perioadă de timp în care are loc o confruntare dură între adevăr și minciună, între neprihănire și întinare;
  2. Antipa depune o mărturie dreaptă cu privire la credință;
  3. Antipa se ridică pe față împotriva influenței sistemului opresiv care impune practici contrare mărturiei sale;
  4. Antipa este martirizat, dar credincioșii sunt încurajați să păstreze Numele și credința Domnului Isus;
  5. Balaamiții și nicolaiții sunt elementele tolerate în sânul bisericii și produc curentele de idolatrie, imoralitate și secularizare care vor aduce întuneric spiritual timp de secole peste și prin bisericile tradiționale.
  În zilele următoare, poate până la începutul lunii Iulie, Curtea Supremă a Statelor Unite dezbate posibilitatea amendării Constituției Statelor Unite, redefinind conceptul de căsătorie pentru a acomoda orice stil de viață alternativ, în speță homosexualitatea și eventual toate celelalte devianțe ale noului normal al unei societăți stricate până în ... 

Citiți integral aici: 
https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/05/05/proiectul-antipa-apocalipsa-213/

P. S. Aleluia, Aleluia, Aleluia că există oameni ai lui Dumnezeu care stau în picioare și mărturisesc asta!!! Există oameni ai lui Dumnezeu care doar stau în picioare și este bine dar eu mă bucur din toată inima, mă simt încurajat și primesc putere când îi văd pe cei care și mărturisesc rezistența pentru sfințenie, alipirea totală de Dumnezeu! Mergem înainte cu hotărâre!
   Fie ca zeci, sute, mii, zeci de mii, sute de mii, milioane să stăm în picioare cu demnitate pentru Hristos și să mărturisim asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu