duminică, 31 mai 2015

Șocant și cutremurător - Politician american: Următorul pas pe agenda homosexuală este incriminarea creştinismului ca „discurs al urii”

Senator Marco Rubio of Florida speaks at the Conservative Political Action Conference (CPAC) at National Harbor, Maryland March 14, 2013. Two senators seen as possible candidates for the 2016 presidential election will address a conservative conference where Republicans will try to regroup on Thursday after their bruising election loss last year.  REUTERS/Kevin Lamarque  (UNITED STATES - Tags: POLITICS) - RTR3EZQO
  Senatorul american republican Marco Rubio, care și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2016, a declarat că în America de astăzi, dacă nu sprijini căsătoria între persoane de acelaşi sex, „eşti automat considerat homofob şi stăpânit de ură” şi că următorul pas din această strategie este „să se argumenteze că predarea creştinismului constituie un discurs al urii”.
  „Suntem pe punctul de a argumenta că predarea creştinismului este de fapt un discurs al urii”, a spus senatorul Rubio într-un interviu acordat pe 26 mai publicaţiei CBN News.
Rubio a vorbit în interviu şi despre importanţa familiei tradiţionale.
  „Familia este celula de bază a societăţii. Este primul şi cel mai important guvern. Este prima biserică. Familia este singura şi cea mai importană instituţie în societate. A existat înaintea guvernului. A existat înaintea legilor”, a explicat senatorul american, ai cărui părinți au părăsit Cuba în 1956 şi au emigrat în SUA. Marco Rubio s-a născut în Miami, Florida, în 1971. Este căsătorit și are patru copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu