vineri, 1 mai 2015

Mă însor cu pisica! Aveți ceva împotrivă?

 
mgafrica.com
Democrație, libertate, slobozenie, volnicie ... sunt termeni care ne plac foarte mult. Putem face tot ceea ce vrem noi! Omule poți să faci ceea ce îți place, departe de părinți, să umbli pe ce drum vrei, să consumi ceea ce vrei, să vorbești ceea ce îți convine, să îți umpli inima de toată mizeria, să te încarci de negru, să strivești tot ceea ce este curat, să te lupți pentru poziția din vârful piramidei, să ai ochi doar pentru lăcomie, să nu te mai saturi de hoinăreală, doar imagine, doar funcții, numai blițuri, restaurante și puf, poți alege numai calea fățărniciei, a demagogiei, a ”maturității” care te lasă să faci orice. Ești liber!
   Mâine, poimâine te poți lua cu găina, o să poți să spui fără să ai remușcări și fără ca cineva să-ți spună ceva: ”Mă însor cu pisica mea căci o iubesc!” Și toți o să tacă căci trăim în democrație, în statul de drept. O să spui că asta este familia ta și o să înfiați și copii. Drogurile și alcoolismul azi sunt apă minerală căci avem ”femei” cu barbă, soții inseminate cu eprubeta, parade ale sodomiților, doctori care ucid la comandă, judecători care s-au pus în locul lui Dumnezeu.
   Facem azi tot ceea ce ne trece prin cap  dar, DAR,  suportăm consecințele faptelor noastre căci EXISTĂ DUMNEZEU și El este SFÂNT, SFÂNT, SFÂNT și ATOTPUTERNIC și mai există un popor care strigă: PÂNĂ CÂND DOAMNE?


”Îi vântur cu lopata la porţile ţării; îi lipsesc de copii, pierd pe poporul Meu, căci nu s-au abătut de la căile lor.” - Ieremia 15:7





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu