joi, 14 mai 2015

Tu ce ai sub haine?

 
www.tablouri-de-vis.ro
 La un moment dat un împărat al lui Israel şi-a rupt hainele şi deşi era un om păcătos poporul a văzut că sub haine avea un sac...         
   Fiecare avem o parte care se vede, o haină care este frumoasă, o imagine pe care vrem să o vindem cât mai bine dar ... în spatele hainei de "împărat", sub ea, ce este? Ce ascundem sub hainele noastre? Ce este în interiorul nostru?        Dacă s-ar rupe exteriorul şi ar fi dat pe faţă interiorul ce ar vedea oamenii?
   Sub haina de diacon de nota 10 ce este? La Casa Domnului eşti îmbrăcat bine, se vede bine în exterior ceea ce eşti, miroşi bine dar în interior, sub poză, ce este? Sub haina de om care laşi impresia că te rogi 2 ore pe zi ce este? Sub haina evanghelistului care din exterior se vede bine ce este? Este doar haina de noi? Am ajuns să fim oameni pe care ne fac hainele? Sub, dincolo, trecând de aparenţe, ce este? Este miros de smerit? Este miros de om al lui Dumnezeu? Este miros de slujitor al slujitorilor? Este parfum de Pavel? Este mireasmă de Ştefan? Este aroma de tip Barnaba? Nu cumva dincolo de haine miroase a Mamona? Nu cumva dincolo de poză este o caricatură? Nu cumva în spatele aparenţelor se ascunde un muribund sau ... un neo-securist? 

  Doamne fă ca noi fie că o să fim rupţi în bucăţi, zdrobiţi de beton, arşi  sau fie că o să fim "dezbrăcaţi" de Tine ... să vadă toţi atunci când o să muşte din carnea noastră, atunci când o să ne zdrobească, ardă sau când o să ne "dezbraci" Tu, că nu am fost doar postere, doar etichete, doar ambalaje, să vadă toţi că sub, dincolo de haină, există conţinut, există calitate, există sfinţire!
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu