miercuri, 5 ianuarie 2022

Ești cu adevărat responsabil?

Sursa imagine - aici


Am vizionat un fragment în care un domn de la un amvon spunea că dânsul s-a vaccinat pentru că este responsabil. Implicit cei care nu s-au vaccinat sunt iresponsabili. 


Adevărul e că dă bine asta cu RESPONSABILITATEA!!! 

Să vedem dacă stă în picioare această „RESPONSABILITATE!”

1. Ai fi responsabil față de oricine dacă cu adevărat după vaccin nu ai mai face boala și nu ai transmite mai departe virusul. Dar dacă te-ai vaccinat nu mai faci boala? Cu siguranță că da! Azi, în țările vaccinate, procentul celor bolnavi de această boală este foarte, foarte ridicat. Dacă vaccinat fiind faci boala implicit o transmiți mai departe, celorlalți. HOPA!!! Unde este responsabilitatea?  Primul picior s-a rupt. Nu ești deloc responsabil fiindcă vaccinat fiind faci boala și o poți transmite mai departe. 

2. Cum poți să fi responsabil când te vaccinezi cu un vaccin experimental? Aerul de superioritate „academică” nu poate șterge adevărul că vaccinul este unul experimental. Înseamnă că nu se cunosc efectele lui nici măcar pe termen scurt. Pe termen lung nici nu poate fi vorba. Domnul responsabil s-a vaccinat. Încă nu știm care sunt efectele vaccinului nici măcar în dreptul dumnealui. Dar alții îi pot urma exemplul. Dacă 100 îi urmează exemplul și din 100 unul, un singur om,  singur face tromboză și moare, unde este responsabilitatea? Nu ne putem juca cu experimente medicale, fie ele și la scară mondială, pe trupurile oamenilor. Un alt picior s-a rupt. 

3.  Vaccinurile împotriva covid conțin și ceva substanțe străine. Alții cu o doză de oarecare  responsabilitate le-au retras de pe piață. Se poate citi aici. Nu au fost retrase decât vreo 1 600 000 de doze, un milion și ceva peste șase sute de mii, asta dintr-o singură țară. Să presupunem că și tu, un domn elegant și responsabil, și alții 100, care poate ți-au urmat exemplul, ați fost vaccinați tot cu acest vaccin care are în el ceva substanțe foarte periculoase, că nu locuiești în țara care a retras dozele cu substanțe străine. Dumneata zici că ești responsabil să nu facă cei din jur o boală, pe care o fac oricum și dacă se vaccinează, și te vaccinezi cu un vaccin care conține substanțe străine care îți pot cauza ție și altora, care îți urmează exemplul, probleme foarte grave de sănătate. Unde este responsabilitatea?  Mai are pe ce sta scaunul? Sari din lac în puț. Din prea marea responsabilitate, probabil spre cert, te-ai vaccinat, și alții poate că ți-au urmat exemplul, cu ceva care conține ceva rău. Doar că există posibilitatea să conțină substanțe străine ar trebui, din  RESPONSABILITATE să nu mai faci reclamă, ca să nu-i conduci pe alții la chin. 

4. Unii ne spun și ne aduc dovezi că toate vaccinurile împotriva covid conțin linii celulare de la fetuși avortați. Argumentele sunt multe și se pot găsi aici, o parte: https://cogforlife.org/wp-content/uploads/CovidCompareMoralImmoral.pdf 

Alții spun așa:

„Tulpinile de celule utilizate în prezent (numite WI-38 și MRC-5) au fost dezvoltate în anii 1960 folosind celule pulmonare luate de la doi fetuși avortați. Avorturile au fost legale și au fost realizate cu acordul mamelor, dar nu au fost efectuate în scopul dezvoltării vaccinului”

Linia HEK-293, care a fost utilizată pentru dezvoltarea vaccinului AstraZeneca, se bazează pe celule prelevate din rinichiul unui fetus avortat în 1973. La fel ca în cazul MRC-5, celulele au fost clonate în mod repetat într-un laborator și sunt utilizate în diverse aplicații științifice. 

Liniile MRC-5 și HEK 293 sunt utilizate pentru cultivarea așa-numitului ingredient activ al vaccinului, care nu este altceva decât virusul slăbit, necesar pentru a forța sistemul imunitar să producă anticorpi pentru combaterea bolii.” Sursa e aici.

Eu nu știu dacă s-au folosit doar liniile celulare de la fetușii din 1960 sau 1973. Știu însă că la baza acestor vaccinuri se folosesc linii celulare care își au ca rădăcină fetuși avortați. Un copil al lui Dumnezeu nu poate accepta să folosească un asemenea „medicament”  ca să-i fie lui bine și ca altora să le fie bine. 
5.  Pocăința, pregătirea pentru veșnicie prin credința în Domnul Isus Hristos și trăirea după Cuvântul Lui - aceasta este RESPONSABILITATEA copiilor lui Dumnezeu. Adevărul este că murim. Bine ar fi să nu ne băgăm gâtul în spânzurătoare ci să-L lăsăm pe Dumnezeu să decidă când murim. Dar de murit, murim, dacă nu vine Domnul. Trupul moare fiindcă ce e țărână trebuie să se întoarcă în țărână. Casa noastră veșnică nu este  trupul de carne și nici pământul acestea care va fi mistuit. Citesc în Biblie că Dumnezeu poate trimite pe pământ boli, ciume:
„Când vor fi în ţară foametea, ciuma, rugina în grâu și mălura, lăcustele de un soi sau altul, când vrăjmașul va împresura pe poporul Tău în ţara lui, în cetăţile lui, când vor fi urgii sau boli de vreun fel, dacă un om, dacă tot poporul Tău Israel va face rugăciuni și cereri și fiecare își va cunoaște rana și durerea și va întinde mâinile spre casa aceasta, ascultă-l din ceruri, din locul locuinţei Tale, și iartă-l... Când voi închide cerul și nu va fi ploaie, când voi porunci lăcustelor să mănânce ţara, când voi trimite ciuma în poporul Meu, dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga și va căuta Faţa Mea, și se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul și-i voi tămădui ţara”  2 Cronici 6:28,28; 2 Cronici 7:13,14. 

Când pe pământ vin astfel de nenorociri este semnatul că Dumnezeu vrea ca să ne pocăim și să facem voia Lui cu toții. Pocăința și acceptarea voii lui Dumnezeu este soluția la criza mondială de acum, nicidecum un vaccin care poate să facă și mai mult rău, care poate să intensifice puterea bolii și chiar să cauzeze alte nenorociri mari. 

Păcatul să fie dat din inimile noastre afară. Domnul Isus și Cuvântul Lui să locuiască pe deplin în noi prin puterea Duhului Sfânt!

Vaccinul a devenit azi un element de control. Viața mea am dat-o Domnului Isus Hristos și vreau ca El să mi-o controleze!

Cu dragoste și teamă de Dumnezeu!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu