marți, 18 ianuarie 2022

Satana, destrăbălații - rugăciunea și Duhul Sfânt

  


Deci, daca voi, care sunteti rai, stiti sa dati daruri bune copiilor vostri, cu cat mai mult Tatal vostru cel din ceruri va da Duhul Sfant celor ce I-L cer!"

                                                                                                                         Luca 11:13 


Satana și oamenii lui urăsc acest verset fiindcă el exprimă UN ADEVĂR INDISCUTABIL: Dumnezeu dă DUHUL SFÂNT celor care-L cer, adică celor care se roagă specific pentru a le fi dat DUHUL SFÂNT. E o promisiune fermă a Domnului Isus Hristos, Adevărul. Unui om cu teamă de Dumnezeu nici nu-i trece prin gând că nu este așa cum scrie în Cuvântul lui Dumnezeu, în acest verset!

Acest verset separă oile de capre. Pentru copiii lui Dumnezeu versetul de sus este un motor care-i trimite la rugăciune până ce primesc Duhul Sfânt ca Biserica Primară. Pentru Satana și oamenii fărădelegii acest verset este un mare pericol. Fiindcă o Biserică umplută cu Duhul Sfânt, o Biserică rugătoare, care cunoaște puterea rugăciunii și trăiește separată de păcat, este forța de care se teme Diavolul în această lume. Duhul Sfânt când lucrează într-o persoană și într-o Biserică prima dată rezolvă problema păcatului, dacă omul vrea. Duhul Sfânt nu locuiește unde locuiește lăcomia, corupția, senzualitatea, poftele firii, goliciunea, scoaterea în evidență prin podoabe a trupului, duhuri de curvie, minciună, bârfă ură, mândria, multiplele unități de dreptate ... păcatul acceptat etc. Duhul Sfânt îl convinge pe om să se pocăiască de toate păcatele.  Asta e o mare problemă pentru Diavol. Fiindcă fără a fi consumatori de păcat oamenii nu pot fi controlați de Satana. De aceea scopul este ca să nu fie Duhul Sfânt prezent  și nici oameni plini de Duhul Sfânt. Pentru aceasta trebuie împiedicat ca să se coboare Duhul Sfânt în Biserică, în credincioși. Automat trebuie eliminată rugăciunea cu putere, cu patos, fierbinte, cu strigăte mari și cu lacrimi. Trebuie înlocuită cu discoteca, cu orice altceva doar ca poporul să nu se roage. Rugăciunea fierbinte trebuie eliminată, scoasă în afara legii.  

Ies în față apostolii stricăciunii care ne spun că nu are rost rugăciunea, Dumnezeu nu poate să fie înduplecat prin rugăciune, stăruința e degeaba, toți să mormăim. Ei spun că toți avem Duhul Sfânt. La ce a mai spus Domnul Isus cuvintele de mai sus?  Pe vremea comunismului oamenii lui Dumnezeu erau disprețuiți ca tremurici de cei din afară.  Acum sunt vorbiți de rău cei care acceptă lucrarea Duhului Sfânt curată, biblică chiar de cei care se cred frați. Se scot despre cei duhovnicești fel și fel de minciuni iar oamenii cu patul lui Procust sunt împinși în față. 

Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică și cu dragoste îi îndemnăm pe oamenii care fac jocul Diavolului să nu mai disprețuiască importanța rugăciunii, să  nu mai desconsidere rugăciunile stăruitoare după Duhul Sfânt, să se pocăiască. Iar nouă, celorlalți fie să stăm tot mai mult în rugăciuni fierbinți ca să fim mereu plini de Duhul Sfânt căci așa vom putea fi martori ai Domnului prin trăirea și vorbire, în sfințire, până va veni Domnul Isus Hristos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu