sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Când este bine să nu te transformi în păduche? (Pentru un oarecare Cristian Drăghici)


 Dacă ești un simplu creștin sau un slujitor al altarului și dacă nu ai habar de Cuvântul lui Dumnezeu mai bine taci  ... Biblia este plină de situații când Dumnezeu s-a folosit de popoarele păgâne ca să-i pedepsească pe evrei:

  • ”Copiii lui Israel iarăşi au făcut ce nu plăcea Domnului, după moartea lui Ehud.  Şi Domnul i-a vândut în mâinile lui Iabin, împăratul Canaanului, care domnea la Haţor. Căpetenia oştirii lui era Sisera, şi locuia la Haroşet-Goim.” - Judecători 4:1-2.

  • ”Copiii lui Israel iarăşi au făcut ce nu plăcea Domnului, după moartea lui Ehud. Şi Domnul i-a vândut în mâinile lui Iabin, împăratul Canaanului, care domnea la Haţor. Căpetenia oştirii lui era Sisera, şi locuia la Haroşet-Goim.” - Judecători 6:1-2.

  • Copiii lui Israel au făcut iarăşi ce nu plăcea Domnului; şi Domnul i-a dat în mâinile filistenilor, timp de patruzeci de ani.” - Judecători 13:1. 

   Inclusiv la Golgota Dumnezeu s-a folosit de moarte, de Diavolul, de blestem ca să aducă mântuirea în lume.  De ce azi Dumnezeu nu ar proceda la fel?  De ce nu ar pedepsi păcatul, ”caricaturiștii”, prin mâna caricaturiștilor?
  Un anume Cristian Drăghici  plin de mândrie precum lumea de păcat s-a trezit vorbind ... fără să judece. Domnule Drăghici, acest nume îmi amintește de un fost tovarăș comunist, dacă habar nu ai de Cuvântul lui Dumnezeu, dacă ceea ce cunoști este numai mândria, parul, dorința de a face parte din tabăra teroriștilor zeflemitori te rog ceva ... nu te mai comporta ca un păduche, paraziți sunt foarte mulți, nu te transforma și tu în unul! E urât să faci pe măcelarul! De ce vrei să pari omul cu satârul? 
         
           Azi este vreme de pocăință! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu