luni, 12 ianuarie 2015

De ce glasul Bisericii este ca un pistol cu apă?

 
toyshow.ro
  Îmi este milă de Biserică. Nu o mai pot compara nici măcar cu un om în scaunul cu rotile. Biserica de azi este de-a dreptul paralizată. Biserica primului ceas nu s-a bucurat de libertatea de azi, avea sabia deasupra capului. Dar cu toate că  avea călăii pe urmele ei a fost foarte vocală în a condamna păcatul. Biserica primară nu a avut gura închisă şi dacă a înălţat rugăciuni a înălţat rugăciuni în mod special pentru a primi putere ca să vestească Evanghelia:  

  • Faptele apostolilor 3:15 Aţi omorât pe Domnul vieţii, pe care Dumnezeu L-a înviat din morţi; noi suntem martori ai Lui.

  • Faptele apostolilor 5:30 Dumnezeul părinţilor noştri a înviat pe Isus pe care voi L-aţi omorât, atârnându-L pe lemn.

  • 1 Ioan 2:18 Copilaşilor, este ceasul cel de pe urmă. Şi, după cum aţi auzit că are să vină Antihrist, să ştiţi că acum s-au ridicat mulţi antihrişti: prin aceasta cunoaştem că este ceasul de pe urmă.

  • 1 Ioan 2:22 Cine este mincinosul, dacă nu cel ce tăgăduieşte că Isus este Hristosul? Acela este Antihristul, care tăgăduieşte pe Tatăl şi pe Fiul.

  • 1 Ioan 4:3 şi orice duh care nu mărturiseşte pe Isus nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui Antihrist, de a cărui venire aţi auzit. El chiar este în lume acum.


  Antihristul este în lume, antihristul terfeleşte Biserica, se ridică împotriva Domnului nostru Isus Hristos (blasfemie - click) şi Biserica ce face?  Care este atitudinea Bisericii? Unde este Biserica? 

  Pentru antihrist şi apostolii lui au ieşit în stradă numai la Paris 1,5 milioane de oameni! Pentru Hristos câţi ies? Pentru teroriştii care ucid cu pixul au ieşit aproximativ 50 de preşedinţi şi premieri! Pentru Domnul VIEŢII câţi pocăiţi au vorbit condamnând în mod categoric mizeria zeflemitorilor? Se pare că Biserica şi-a înghiţit limba şi nu mai poate  condamna păcatul, nu mai are cu ce să cheme pe om la pocăinţa!

   Biserica de azi este ... mută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu