miercuri, 7 ianuarie 2015

Muhammad, deşi mort, face victime!

looklex.co
12 morţi!

Reuters relatează că atacatorii ar fi strigat în timp ce trăgeau ”îl vom răzbuna pe Profet”. Cei doi ar fi început să traga în holul clădirii, dupa care au urcat pe scări spre redacția revistei.
Atacatorii erau îmbrăcați în negru și purtau cagule, erau înarmați până în dinți și au pătruns în clădirea unde se află redacția Cahrlie Hebdo. ”La ora 11.30, doi oameni înarmați cu un kalașnikov și un lansator de grenade au patruns în sediul Charlie Hebdo. A avut loc un schimb de focuri cu forțele de ordine”, spune o sursă. În timp ce încercau să fugă, cei doi atacatori au rănit grav un polițist. Cei doi au oprit o mașină și apoi au demarat în trombă, lovind un pieton.
Numeroși polițiști au sosit la fața locului. Martorii spun că au auzit mai multe zeci de focuri de armă. ”Un polițist zăcea la pământ și nu mai mișca”, spune un martor.
Primul lider internațional care a reacționat la atentatul din Paris a fost premierul britanic David Cameron. ”Crimele din Paris sunt revoltătoare. Suntem alături de poporul francez în lupta împotriva terorismului și pentru apărarea libertății presei”, a declarat acesta.
Sursa: 

P. S. Islamul este o religie a sângelui. Ura face parte din gena acestei religii. Sper să înţeleagă toţi crislamiştii acest fapt, sper să înţeleagă toţi că Dumnezeu nu poate să fie pus alături de născocirea  unui om plin de sâlnicie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu